Cătălin Măruță a vorbit recent despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Prezentatorul urmează să fie operat la picior, după ce a suferit o ruptură de ligamente. Culmea e că totul nu s-a întâmplat la sală în timpul unei reprize de antrenament intens, ci în timpul unei vacanțe la mare.
Pur și simplu l-a lovit un val!

Prezentatorul TV a mărturisit că va face operația în România și că a vorbit deja cu medicul chirurg.
„Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal, numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte, pe care, de obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

În vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă, m-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate.

Va trebui să mă operez, ceea ce va fi foarte distractiv. Aici, în România, 100% o să fac operația. Am și vorbit cu doctorul, e totul pregătit. Timp să am ca să mă duc să fac”, a declarat Cătălin Măruță, potrivit ego.ro.

Deși a amânat cât a putut de mult momentul, Cătălin Măruță spune că trebuie să se opereze în final, pentru că nu mai are ce să facă.

Pe de altă parte, prezentatorul TV nu știe când va avea timp pentru a face și acest lucru, având în vedere că are un stil de viață destul de agitat, iar timp personal mai deloc. El este totodată și managerul soției sale, Andra.

Vezi și Cum arată mama lui Cătălin Măruță. Fotografia în care se vede clar de unde a moștenit genele prezentatorul TV. Ce meserie are la bază femeia

Citește și:

Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce medicul Călin Doboș a murit. Vedeta este devastată: „Sunt în stare de șoc și nu îmi găsesc cuvintele”

A murit Călin Doboș, chirurgul estetician al vedetelor. Avea doar 48 de ani