Frumoasa artistă și vedeta Pro TV nu pierd nicio ocazie pentru a le arăta tuturor că sunt foarte uniți și se înțeleg de minune. Astfel, cei doi au profitat de Ziua Îndrăgostiților pentru a demonstra încă o dată de ce sunt unul dintre cele mai solide cupluri. Concluzia: sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi a relației lor.

Drept dovadă declarațiile celor doi. Sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună doi copii, dar Cătălin Măruță pare să numere fiecare zi petrecută alături de frumoasa lui soție, mărturisind că se iubesc de nu mai puțin de 4.380 de zile. „4.380 de zile de iubire sunt mult mai intense și mai reprezentative decât 12 zile ale îndrăgostiților…” Cuvintele frumoase au fost însoţite de o fotografie făcută de cei doi la începutul relaţiei lor, iar Andra și Cătălin par a fi în culmea fericirii.

Andra si CatalinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

 

Citește și: Alexia Eram, schimbare de look neașteptată. Cum și-a făcut apariția alături de mama ei, Andreea Esca

Andra și Cătălin Măruță își mai doresc un copil

Nici Andra nu s-a lăsat mai prejos și a postat pe contul ei de Instagram două imagini în care ea și Măruță par extrem de îndrăgostiți.  „Unii spun despre iubire că trebuie să fie ca-n filme. La noi, este o melodie! Iubirea schimbă tot!” și „Ne înțelegem din priviri”, a scris Andra.

 

Despre Andra și Cătălin Măruță s-a scris în ultima vreme că se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Însă, vedeta Pro TV a dezvăluit că Andra nu este încă însărcinată, deși amândoi își doresc să devină din nou părinți. Mai mult, Cătălin a dezvăluit că dacă vor avea încă un băiat i-ar plăcea să-i pună numele Constantin sau dacă va fi fată, ar vrea ca micuța să poarte numele mamei lui, Rusalina.

„Andra nu este însărcinată. Da, ne mai dorim copii, dar Andra nu este acum însărcinată. Mie îmi place să fiu tranșant. Dacă ar fi însărcinată, aș spune. (…). Eu și Andra niciodată nu ne-am ascuns. Când am avut ceva de spus, întotdeauna am spus. Când a rămas însărcinată cu David (7 ani) am povestit, când a rămas însărcinată cu Eva (4 ani), am povestit. Da ne dorim copii, nu e însărcinată acum Andra,  așteptăm  să mai crească  un pic Eva. Când se va întâmpla, vă vom spune”, a declarat Măruță.

Măruță a povestit însă că el și Andra sunt nerăbdători ca acest acest lucru să se întâmple.

Citește și: