Cătălin Măruță se află încă în cârje, după operația suferită la genunchi, așa că ziua de naștere l-a găsit în plină recuperare. Prezentatorul de la PRO TV a avut însă parte de toată atenția și dragostea celor dragi. Eva Măruță, fiica lui și a Andrei, i-a făcut o urare specială, care se adaugă în lista de perle adorabile pe care micuța le-a spus de-a lungul timpului și care s-au viralizat în online.

Cătălin Măruță a împlinit 45 de ani. Ce urare i-a făcut Eva

Cătălin Măruță se lăuda pe Instagram că a primit cadou autobiografia prințului Harry, „Spare”, iar Eva a reacționat imediat: „Păi până citești tu asta, tati, te faci ca ăsta de bătrân. Uită-te și tu, aproape nici măcar nu are sprâncene. Nici nu se duce la bărbărit (n.r. bărbierit)”, a spus Eva, arătând spre coperta cu Ducele de Sussex.

Și în cea de-a doua urare filmată, Eva a ținut să-i amintească tatălui ei că e „bătrân”. „Astăzi e ziua lui, în care împlinește 45 de ani. Ești bătrân, fără supărare. Tati, te iubesc, ești cel mai bun tată din lume și sper să te faci bine cu recuperarea”, i-a spus Eva lui Cătălin Măruță.

catalin-maruta-aniversare-familie-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„45! Este un moment în care mă gândesc mult la ceea ce mă face fericit și la ceea ce îmi propun să fac. Cu cât trece timpul, cu atât simt că înțeleg ce contează cu adevărat în viață. Familia, oameni minunați din jurul meu, sănătatea. Vă mulțumesc pentru urări și vă îmbrățișez pe toți!”, a scris Cătălin Măruță, pe pagina de Instagram.

Și Andra i-a făcut o urare specială soțului ei. „La mulți ani, sufletul meu! Sunt recunoscătoare că ne-am găsit, că ne-am văzut și am știut amândoi că locul nostru este împreună. Să fii sănătos și fericit, să ne bucurăm împreună de copii, dar și de nepoți și de strănepoți, într-o zi!”, a notat solista pe rețelele sociale.

Citește și: Andra a împlinit 36 de ani și 14 ani de căsnicie că Măruță. Au făcut nuntă la Târgu Jiu, cu 800 de invitați și au chemat toate vedetele

Citește și: Imagini cu Cătălin Măruță în cârje. Ce gest duios a făcut Eva Măruță pentru tatăl ei operat: „E asistenta mea personală”