După ce au petrecut două săptămâni în Zanzibar, unde păreau extrem de îndrăgostiți și Ramona zicea că a avut parte de cele mai frumoase luni din viața ei, cei doi au decis să se despartă. Drept dovadă, stă și faptul că blonda a șters pozele cu Cazacu și nu-l mai urmărește pe rețelele de socializare.

Potrivit cancan.ro, cei doi s-ar fi certat în vacanța din Zanzibar, iar, la întoarcerea în România, au decis să pună punct relației.

Cătălin Cazacu a petrecut sărbătorile de iarnă alături de Ramona Olaru, în destinația lui preferată de vacanță. În emisiunea „La Măruță”, sportivul a vorbit pe 5 ianuarie despre planurile sale pentru 2022. Mai mult, acesta a uimit pe toată lumea când a dezvăluit, în direct, că e pregătit să renunțe la burlăcie pentru frumoasa prezentatoare.

Cătălin Cazacu a cerut-o pe Ramona Olaru în căsătorie_ Declarația făcută la TVSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„2022 vine cu planuri bune, nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile și cine știe? Nu mai sunt burlac ca anul trecut pe vremea asta și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona care este aici lângă mine acceptă”, a menționat Cazacu. Întrebat de Cătălin Măruță dacă cererea a fost deja făcută, motociclistul a ezitat să răspundă, spunând că totul se va afla la momentul potrivit.

Ramona Olaru părea și ea foarte îndrăgostită de Cătălin. În noaptea dintre ani, ea a postat o imagine în care stă în brațele lui Cătălin, mărturisind că ultimele trei luni din 2021 au fost cele mai frumoase din viața ei.

„Un an nou fericit! Și să vină și mai mulți exact la fel ca ultimele trei luni din 2021”, a scris Ramona pe instagram. Cătălin a reacționat imediat la postarea ei, unde a lăsat mai multe inimioare. Acum imaginea a dispărut de pe pagina de instagram a blondinei.

Citește și:

Cea mai rușinoasă experiență pentru Theo Rose: ”L-am mozolit pe băiatul ăla, de n-a mai știut de el”

Ana Baniciu a dezvăluit motivul pentru care nu mai vrea să meargă la evenimente. Ce spune despre Dana Budeanu?