Ramona Olaru iubește din nou. Asistenta TV și Cătălin Cazacu formează cel mai nou cuplu din showbiz, iar cei doi nu se mai feresc și chiar își fac declarații de dragoste în văzul tuturor.

După ce au fost surprinși de paparazzi sărutându-se cu foc în fața unui restaurant din Capitală, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu se mai feresc. Cei doi pare că se înțeleg foarte bine și cu greu stau unul departe de celălalt. Drept dovadă stau imaginile făcute publice de cei doi duminică.

ramona si cazacu cSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

În timp ce Ramona Olaru era prezentă la botezul băiatului lui Dani Oțil, Cazacu se afla pe un iaht, departe de casă, în grecia. Acesta i-a transmis pe rețelele de socializare în văzul tuturor că îi e dor de ea și a publicat câteva melodii cu subînțeles.

Pe de altă parte, nici Ramona n-a fost indiferentă și a repostat un story pe Instagram, în care l-a etichetat și ea pe Cătălin Cazacu.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au spus de multe ori că sunt prieteni buni, iar în ultima vreme erau tot mai apropiați, petreceau timp împreună și ieșeau adesea în oraș, ceea ce a dat de gândit tuturor că între ei nu ar fi o simplă prietenie.

Recent cei doi și-au asumat relația și nu se mai feresc de ochii curioșilor și s-au afișat împreună la film: ”Da, suntem împreună”, a declarat Cătălin Cazacu.

”Nu prea îmi place să mai vorbesc despre relaţiile mele, însă suntem de câteva luni împreună. Timpul meu este din păcate prea puţin, mi-ar plăcea să am 36 de ore pe zi. Din această cauză trebuie să renunţ la proiecte care mi-s dragi. Îmi fac mereu timp pentru mine, iar acum sunt la film cu iubita, la avanpremiera «Dune». Cel mai important lucru pentru mine sunt eu şi oamenii pe care îi iubesc.

Îmi iubesc familia. Fiecare om din viaţa mea are parte de o iubire specială. În ultima vreme sunt doar cu o anumită persoană şi înseamnă că iubesc cu adevărat dacă mă vezi cu aceeaşi persoană. Cel mai de preţ lucru pe care îl am eu în viaţa asta este timpul, şi dacă îi dedic timpul meu înseamnă că este o persoană importantă. Nu-mi fac planuri, dar sper să mă întorc în Zanzibar şi de data asta mă întorc cu cineva special” , a declarat Cătălin Cazacu pentru Click.ro.

Citește și:

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit! E surpriză totală cine a condus-o la altar!

Alec Baldwin a fost fotografiat în timp ce îi îmbrățișează pe soțul și pe fiul Halynei Hutchins, femeia pe care a împușcat-o accidental