Fostul concurent la Exatlon și prezentator TV la Kanal D, Cătălin Cazacu nu se sfiește să recunoască că este foarte îndrăgostit de frumoasa Ramona. Mai mult, el a mărturisit că e dispus să renunțe și la burlăcie pentru iubita lui. El a venit în emisiunea „ Neatza de Weekend”, unde prezintă și Ramona, cu pisicul pe care i l-a luat cadou blondeinei și a vorbit deschis despre relația lor și despre vacanța lor de vis în Zanzibar. El a făcut publice chiar și imagini personale cu ei doi, în care s-au postat în ipostaze tandre, spre surprinderea Ramonei.

Mai exact, el a arătat și imagini în care cei doi se sărutau.

Ramona: „Aoleu, tu ai dat și imaginilea astea personale, really? Tu le-ai trimis p-astea”, a spus Ramona, puțin stânjenită.

Cazacu: „Eu am dat? Sunt de la tine din telefon”

Ramona: „Nu, mai devreme nu erau, m-ai filmat când dormeam în avion”,

Cazacu: „A, da, eu le-am dat, na, și mai am”

Ramona: „Nu sunt de la mine, de la tine de pe go pro sunt”.

Astfel, cei doi par mai fericiți ca oricând și formează un cuplu foarte frumos.

Dani Oțil nu a iertat-o pe Ramona Olaru. Ce i-a spus blondei după ce s-a scris că s-a despărțit de Cătălin Cazacu

Prima reacție a lui Cătălin Cazacu după s-a scris că s-a despărțit de Ramona Olaru. Ce a spus despre vedeta TV?

Cătălin Cazacu a cerut-o pe Ramona Olaru în căsătorie? Declarația făcută la TV

Ramona Olaru își dorește să devină mămică

ramona si pisiculSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Fostul prezentator TV a mărturisit și că a fost foarte amuzant cu Ramona în vacanță, care se plictisește foarte repede. „În primul rând a fost foarte mișto de vizitat cu ea, este senzațional să vizitezi orice, pentru că durează între unu și trei minute orice. A intrat și a zis: Atât? Da, hai să mergem. (…) După care a zis: „Știi ce, eu vreau să stău la soare, apoi știi care e chestia, soarele e prea puternic”, a povestit Cazacu spre amuzamentul celor din platou.

Mai mult, cei doi au lăsat de înțeles că locuiesc deja împreună, când au vorbit despre pisicul lor. „P-asta mic îl cheamă Pufu, e băiat. El este genul de om căruia nu-i plac neapărat pisicile, iar acum s-a trezit cu două pe cap, trei cu mine, și ce crezi că are și grijă de ele”, a zis Ramona, fiind completată de iubitul ei: „Eu nu mă joc, oriunde deschid ușa, o mâță”.

Cătălin a negat încă de la primele zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit, postând o imagine cu noul pisoi al Ramonei. ‘Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit…eu zic să ne facem un Instagram comun ca să nu mai fie problema asta. Uneori în viață totul se întâmplă cu un motiv, uneori motivul este că ești prost…un tel din trecut trebuie să rămână în trecut, lecție învățată’, a scris Cătălin Cazacu pe Instagram, în urmă cu câteva zile, la scurt timp după ce s-a scris că cei doi s-ar fi despărțit. Zvonurile au pornit de la faptul că Ramona ștersese toate pozele cu iubitul ei. Potrivit click.ro, se pare că o serie de mesaje pe care Cătălin le-a primit de la o fostă prietenă a fost motivul pentru care a izbuncit cearta și pentru care Ramona s-a gândit să pună capăt relației pe care o are cu Cătălin Cazacu.

„Acum știu doar un model, așa să mă țină Dumnezeu de acum încolo o mie de ani. Am găsit un model care îmi place și numai de ăla mă țin. E acasă, mângâie o mâtă, dacă vreți să știți ce face modelul. E totul ok!”, a mai adăugat el, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

După un mariaj eșuat și o relație cu multe despărțiri și împăcări cu colegul ei de emisiune, Cuza de la Noaptea Târziu, Ramona pare că și-a găsit fericirea în brațele lui Cătălin. Poate în curând își va implini chiar și visul de a deveni mămică.

„Vreau să fac un copil, dar de fiecare dată când îmi doresc ceva primesc un face-palm. Așa ca las lucrurile să vina de la sine”, a mărturisit Ramona, la capitolul rezoluții pe 2022.

Citește și:

Marian Godină va fi tată! Cum arată Georgiana, soția polițistului-vedetă

Céline Dion și-a anulat din nou concertele din turneul „Courage”. Mesajul făcut public la șase ani de la moartea soțului ei