Cătălin Cazacu a petrecut sărbătorile de iarnă alături de iubita sa, Ramona Olaru, în Zanzibar, destinația lui preferată de vacanță. În emisiunea „La Măruță”, sportivul a povestit cum a sărbătorit de Crăciun și de Revelion, dar și despre planurile sale pentru 2022. Mai mult, acesta a uimit pe toată lumea când a dezvăluit, în direct, că e pregătit să renunțe la burlăcie pentru frumoasa prezentatoare.

„Am plecat pe 24, a fost pentru prima oară când am făcut Crăciunul departe de casă. Crăciunul în Zanzibar se sărbătorește românește: am mâncat sarmale, salată de beouf, chiftele și toate chestiile românești. Revelionul m-a prins muncind, pentru că am făcut o petrecere românească. Poate ați văzut hora aceea care a devenit virală, am fost foarte mulți, în jur de 500 de români”, a spus motociclistul în emisiunea lui Măruță.

ramona si catalinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„2022 vine cu planuri bune, nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile și cine știe? Nu mai sunt burlac ca anul trecut pe vremea asta și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona care este aici lângă mine acceptă”, a menționat Cazacu. Întrebat de Cătălin Măruță dacă cererea a fost deja făcută, motociclistul a ezitat să răspundă, spunând că totul se va afla la momentul potrivit.

Ramona Olaru pare și ea foarte îndrăgostită de Cătălin. În noaptea dintre ani, ea a postat o imagine în care stă în brațele lui Cătălin, mărturisind că ultimele trei luni din 2021 au fost cele mai frumoase din viața ei.

„Un an nou fericit! Și să vină și mai mulți exact la fel ca ultimele trei luni din 2021”, a scris Ramona pe instagram. Cătălin a reacționat imediat la postarea ei, unde a lăsat mai multe inimioare.