Invitat în cadrul podcast-ului făcut de Radu Țibulcă, Cătălin Botezatu a dezvăluit câteva detalii din viața intimă. Juratul de la „Bravo, ai stil” a mărturisit că în ultima perioadă traversează o mare dezamăgire.

A mărturisit că, de o vreme încoace, s-a tot confruntat cu probleme de sănătate și nici starea sa psihică nu a fost cea mai bună. Suferă din dragoste și admite că e foarte dezamăgit.

„În ultima perioadă am avut și probleme de sănătate. Am avut și momente de nefericire în plan sentimental.

Traversez o perioadă destul de delicată, mi-a mers foarte bine din punct de vedere profesional, dar sănătatea a fost destul de șubredă. Slavă Domnului, am ajuns la linia de plutire pentru că sunt ambițios, dar emoțional viața mea este sus și jos, sus și jos, iar acum este jos, jos, jos.

Acord prea mult credit persoanelor, mă îndrăgostesc foarte repede”, a declarat Cătălin Botezatu, fătă a oferi prea multe amănunte despre ceea ce i s-a întâmplat.

Traversez o dezamăgire mare”

Cătălin Botezatu a mai dezvăluit că nu este prima dată când este rănit. Își reproșează că oferă prea mult credit persoanelor de lângă el. Se atașază repede, se deschide și apoi are de suferit.

Designerul a mărturisit că mereu a căutat o relație serioasă, dar de fiecare dată încrederea și pasiunea pe care el le investea nu au fost răsplătite pe măsură, ci dimpotrivă, au fost folosite în dezavantajul lui.

„Tot timpul îmi spun că nu o să mai fac greșeala asta, la următoarea relație nu o să mai fiu deschis ca o carte, nu o să mai spun eu primul te iubesc, pentru că eu ăsta sunt. Cum încep o relație, fac la fel pentru că sunt extrem de sincer și trăiesc clipa și momentul de fericire. Acum traversez o dezamăgire mare.

Nu sunt îndrăgostit, am fost. Când dau credit maxim persoanelor de lângă mine, e greu să vezi că te dezamăgesc, că nu sunt ceea ce credeai.

Niciodată nu m-am combinat din dorința de a sta cu o femeie o săptămână, două. Chiar dacă se spune că după trei, patru ani dragostea dispare, intervine respectul și poți conviețui cu această persoană foarte bine”, a mai spus Cătălin Botezatu, ajuns la 54 de ani.

Vezi și Cătălin Botezatu, infectat cu Covid: „Mi-a fost foarte frică”. Designerul a mai suferit o operație

Citește și:

Cea mai tristă aniversare. Regina va împlini 95 de ani, dar va încălca o tradiție veche de 70 de ani

Câte kilograme a slăbit Adda în 6 luni. Vedeta a făcut proba cântarului. N-a ținut dietă, oricine poate ajunge la performanțele ei