”Ea s-a tot reinventat – asta înseamnă respect pentru public, pentru fani, dar și pentru ea, ca persoană. A copiat modelul Madonna, care se reinventează mereu, indiferent de vârsta pe care o are.

De fapt, Mihaela nu are vârstă, spune lucrurilor pe nume, este o femeie puternică, transmite sensibilitate, este ”femme fatale”. Poți vorbi orice subiect cu ea, s-a stilat foarte mult în Monte Carlo, unde locuiește de peste zece ani.

Mihaela și-a mărit bustul, și-a refăcut dantura și și-a micșorat nasul. Nu este o femeie obișnuită, realizează că este un exemplu demn de urmat în toate, de aceea a și apelat la operații estetice. Dar sunt făcute decent, toate, chiar discret, aș putea spune”, a declarat Cătălin Botezatu pentru impact.ro.

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu: ”Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu”

În top trei al celor mai sexy vedete din showbiz-ul autohton, Cătălin Botezatu le-a mai nominalizat pe Adelina Pestrițu, pe locul doi, și pe Bianca Drăgușanu, care îi e și fostă iubită, pe locul trei.

”Când va afla (Bianca Drăgușanu – n. red.), mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine.

Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu. Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru sursa amintită.

”Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura. Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, cum e cazul ei, nu-mi place.

Da, și Bianca și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Acum arată însă și mai bine, așa că Trăiască cine i l-a mărit!”, a încheiat designerul.

Vezi și Cătălin Botezatu, declarații surprinzătoare despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! ”La cât e de nărăvașă…”

Citește și:

O mai știți pe Kitty Cepraga? Iată cum arată la 41 de ani

Mariana Moculescu a dezvăluit motivul pentru care s-a întors în țară: „Suferința și depresia m-au făcut…”