Cătălin Botezatu iubește reprezentantele sexului frumos, iar ăsta nu mai este un secret pentru nimeni. De-a lungul vieții aceasta a avut foarte multe relații cu femei frumoase și se pare că pasiunea pentru frumos vine încă de când era mic. Designerul recunoaște că era foarte îndrăgostit de profesoarele lui. Și nu de una, ci de mai multe, extrem de diferite între ele.

Una dintre ele era profesoara de limba germană și recunoaște că de dragul ei a învățat să vorbească foarte bine germana.

”Platonic vorbind. M-am îndrăgostit de profesoara de limba germană, de aceea vorbesc așa bine. Era foarte frumoasă.

Acum nu vreau să se supere pe mine, eu cu limbile străine stau bine acum, dar în liceu am stat mai prost. Adică cu limba germană stăteam foarte bine pentru că profesoara era de-o frumusețe rară, blondă, nemțoaică la origine, era foarte frumoasă și de aceea am învățat germana ca lumea.

Am învățat și limba franceză la fel de bine, deoarece profesoara mă ura și indiferent de cât de bine vorbeam, îmi dădea tot timpul note foarte mici, ceea ce producea un mare haos în familia mea. Mama mea își dorea numai note mari.

Vorbim asta până în liceu. Atunci am apelat inclusiv la oameni din Ministerul Educației, vorbesc serios. Am făcut reclamații. Ce era să fac? Așa am aflat, într-un final, că această doamnă profesoară de franceză nu mă suporta pentru că semănam cu fostul ei soț. Nu mi-a cerut nimic să rezolvăm problema și a rămas așa o chestie și s-a răzbunat pe mine degeaba”, a povestit Cătălin pentru EGO.ro.

De asemenea, el a fost nevoit să facă mediații la franceză, deoarece mama lui considera că nu învață bine. Ei bine, din spusele lui înțelegem că meditatoarea era mult mai frumoasă decât profesoara de germană și se ducea la meditații doar ca să o admire pe femeie.

‘’În același timp a trebuit să mă meditez, că mama a considerat că nu știu bine limba franceză. M-am meditat cu altă profesoară de limba franceză și mai frumoasă. Cea de germană era blondă, iar cealaltă roșcat-șaten, dar de o frumusețe rară. Am avut deci niște profesoare superbe.

Am trădat-o un pic cu profesoara cu care făceam meditații. Ideea că mă duceam la meditațiile ei cu plăcere, nu cum mă duceam la matematică și fizică”, a mai spus el, amintindu-și cu plăcere de acle timpuri.

Vezi și Cum a slăbit Cătălin Botezatu 6 kilograme. Cum se menține în super formă la 55 de ani: „Mănânc foarte multe…”

Citește și:

Incredibil, cum a reacționat Lorena Buhnici, după derapajul soțului. George Buhnici a trimis femeile la sală și a spus că „nevasta lui arată ca o minoră”

Alexandru Abagiu, cerere bizară din partea unei vedete: „M-a rugat să o machiez cu trei zile înainte de nunta ei”. Ce a făcut ca să-i reziste machiajul atâta vreme