Cătălin Botezatu nu are de gând să îmbătrânească în România. Creatorul de modă susține că este tot mai aproape de momentul în care trebuie să-și facă bagajele definitiv pentru a trăi într-unul dintre paradisurile acestei planete.

Bote a declarat la un moment dat se va retrage peste mări și țări. Acum, a revenit asupra declarației, venind cu noi amănunte. Bali pare să fie destinația la care Bote visează, acolo unde a fost deja de mai multe ori în vacanță.

Ar putea părăsi România chiar la anul

Creatorul de modă a spus la Antena Stars că și-a pregătit deja terenul din punct de vedere financiar pentru retragerea în Bali. Acesta ar putea să plece din România chiar la anul, în funcție de noutățile care vor mai apărea în viața sa.

Multă lume se întreabă din ce va trăi Botezatu în Bali. Ei bine, designerul are strânși niște bani din toată cariera sa în modă. Chiar dacă ar putea să o ducă bine fără să muncească, nu va putea sta fără să facă nimic, a spus chiar el.

”Voi construi un hotel boutique de care chiar să am grijă”

Acesta are în plan construirea unui hotel boutique de care se va ocupa după ce se va stabili în țara asiatică. Cu alte cuvinte, Bote e decis să dea moda pentru această afacere și pentru noua viață care îl așteaptă la mii de kilometri distanță.

„Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens, mă voi retrage în Bali. Am spus-o deja. Acolo voi construi un hotel boutique de care chiar să am grijă.

Bine, nu știu când. Aș vrea, nu am spus că știu. Aș vrea, poate să fie la anul. Poate să fie peste 10 ani”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Cătălin Botezatu este pasionat, pe lângă haine și petreceri de lux, de călătorii. În ultimii ani, acesta a fost mai mult plecat decât în țară.

Printre locurile pe care le-a vizitat se numără sudul Franței, continentul african, Madeira și Maldive.

Recent, designerul în vârstă de 55 de ani, care a trecut pe lângă moarte odată cu diagnosticul pus, cancer, a cumpărat o proprietate și în Dubai.

Vezi și De ce își face Cătălin Botezatu pedichiura cu ojă neagră: ”Toată lumea mă întreabă”

Citește și:

La asta chiar nu se aștepta nimeni! Bianca Drăgușanu este însărcinată!

Cum arată soacra Adelei Popescu. Actrița și-a prezentat toată familia la botezul fiului