Viorica Dăncilă a fost unul dintre cele mai controversate personaje politice din istoria recentă, atrăgând mereu critici, mai cu seamă din cauza discursurilor sale, înțesate cu greșeli gramaticale.

Cu toate acestea, se pare că fostul politician a stârnit și admirația unei persoane publice de la noi din țară. Concret, Cătălin Botezatu spune că, cel puțin din punct de vedere al aparițiilor sale, Viorica Dăncilă a fost impecabilă.

Designerul susține că fostul premier s-a îmbrăcat exemplar de fiecare dată când a apărut în spațiul public, motiv pentru care, din acest punct de vedere, nu are să-i facă nici măcar un reproș.

„Uite, fostul premier al țării, Viorica Dăncilă, a apărut mereu impecabil, din punct de vedere al vestimentației. Nu am a-i face vreun reproș.

A fost și este un om politic atent cu aparițiile sale publice. Nu știu dacă are vreun consilier, pe partea asta, sau cât de bine își face treaba, politic vorbind, dar în ceea ce privește codul vestimentar, nu există nimic de criticat”, a dezvăluit Cătălin Botezatu, potrivit playtech.

fotografie-recenta-cu-viorica-dancilaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Când vine vorba de alte femei din politică de la noi din țară, celebrul designer nu a dorit să-și dea cu părerea, întrucât spune că nimeni nu i-a mai atras vreodată atenția.

„Despre alte femei din politică nu am nicio părere. Dacă nu le-am reținut numele, atunci înseamnă că nici nu le-am remarcat.”, a adăugat Cătălin Botezatu, conform aceleiași surse.

Și tot pentru aceeași sursă, Cătălin Botezatu spunea, în urmă cu câțiva ani, când era jurat al unei emisiuni, că există niște vedete de la noi care pot fi trecute oricând la capitolul ”așa da”.

Cătălin Botezatu, despre stilul Deliei și Mihaelei Rădulescu

”Sunt câteva vedete în România care au un stil propriu, pe care și l-au creat în timp, singure. Aici vorbesc despre marile vedete ale României, pe care le poți număra pe degete. Alte vedete nu au curajul de a se îmbrăca singure și apeleză la tot felul de stiliști, care le văd prin prisma lor altfel decât ar trebui și, atunci, de cele mai multe ori, acestea greșesc.

Delia, Mihaela Rădulescu au un stil propriu și inconfundabil, cu care nu ar da greș niciodată, spre exemplu”, spunea Cătălin Botezatu pentru playtech.ro.

Vezi și Ce spune Cătălin Botezatu despre femeile operate: „Toate buzele sunt ca două rațe”. Atac și la fosta iubită, Bianca Drăgușanu

Citește și:

Ioana Ginghină, despre perioada facultății: „Mâncam pâine mucegăită cu margarină. Beam la ultima bodegă”

Andra, discuție sinceră despre silueta ei: „Nu sunt gravidă, sunt doar grasă”. Ce dietă ține acum