De departe cel mai dificil moment, chiar mai greu decât diagnosticul cu cancer, a fost perioada în care a stat la închisoare, în Italia. A fost chiar la un pas de a se sinucide, a mărturisit chiar el.

În urmă cu 25 de ani, Cătălin Botezatu a fost arestat în Italia pentru bancrută (faliment) frauduloasă și încarcerat într-o închisoare de maximă siguranță, alături de cei mai temuți criminali și infractori, care vorbeau despre faptele lor cu o ușurință ce îți dărea fiori, își amintește designerul.

„Am stat într-o închisoare de maximă siguranță, cu cei mai mari infractori și mafioți ai Italiei. Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață. Era privilegiat, stătea într-un halat de mătase, fuma trabuc, vorbea la telefon. 

Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut, cu o nonșalanță extraordinară. Jur că ceea ce am văzut acolo este la fel cu ceea ce vezi într-un film de acel gen”, povestește vedeta.

După câteva luni de detenție, autoritățile italiene l-au extrădat și așa a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde a fost coleg de celulă cu Miron Cozma. A fost eliberat în 14 martie a lui 1997.

Vezi și Cătălin Botezatu vorbește despre viața lui amoroasă. E sau nu cineva în viața lui acum?

Citește și:

Celebra actriţa Olivia de Havilland a murit la 104 ani. Ultimele imagini cu ea în viață

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda: „A avut replica potrivită la momentul potrivit”