Creatorul de modă a povestit însă că, într-una dintre vacanțele lui, în America de Sud, a avut parte de un șoc. Concret, Cătălin Botezatu a fost la un pas să fie mâncat de un rechin.

Cătălin Botezatu a povestit că a văzut moartea cu ochii, fiind la un pas de a fi devorat de un rechin. Designerul a recunoscut că nu a ascultat recomandările ghidului turistic și și-a pus viața în pericol.

„Cea mai nebună vacanță a fost una de trei luni, când am făcut un periplu prin toată America de Sud (…) Am aterizat în Bora Bora o lună și prin zona Galapagos era să mă mănânce puțin un rechin. E o poveste lungă.

Eram pe un yaht, am coborât să mă joc cu focile și am vrut să fac diving, deși cel care era cu noi mi-a spus să nu mă îndepărtez de ambarcațiune.

Eu m-am dus în larg și acolo am simțit că ceva mă împunge pe la spate. Inițial am crezut că e o focă. M-am uitat spre yaht, am văzut că-mi făceau toți semne, le-am făcut și eu semn.

La un moment dat, când m-am întors, am văzut coada rechinului și m-am panicat. Am venit repede către yaht și am scăpat.”, a povestit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Ce l-a salvat a fost faptul că și-a păstrat sângele rece și a reușit să înoate rapid până la ambarcațiune.

Vacanță abia la toamnă

Cătălin Botezatu muncește foarte mult, astfel că vacanțele lui sunt mai rare decât ne-am imagina. Acum, creatorul de modă se pregătește pentru săptămânile modei la New York și la Paris.

„Nu am planuri de vacanță vara asta, la iarnă. Toată vara, până în octombrie, la sfârșit, am prezentări de modă, din septembrie sunt Săptămânile modei la New York și la Paris, cu târgurile aferente, poate din noiembrie ceva. Dar și când o fi …”, a spus Cătălin Botezatu, hotărât să răzbune apoi perioada de muncă asiduă.

Ritualul care îl ajută pe Cătălin Botezatu să se mențină tânăr

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cum se menține Cătălin Botezatu în formă, dar și ce ritualuri de îngrijire are. Fătă ascunzișuri, designerul vestimentar a mărturisit cum ține semnele îmbătrânirii la distanță.

Cătălin Botezatu a declarat că folosește destule tratamente și gomaje, mai ales că are o piele destul de uscată.

„Nu pot să spun că fac tot ce fac femeile, pentru că la un bărbat e ok, e vorba de respectul pentru propria-ți persoană, dar nu atât de mult cât face o femeie. Într-adevăr, vii de afară, îți speli tenul, după care aplici o cremă, eu știu, o fiolă de relaxare, după care vii cu tot felul de alte creme.

Tot timpul, o manichiură și o pedichiură corectă, corespunzătoare, curată, ceea ce mi se pare normal că ești femeie sau că ești bărbat, să îți tai unghiile și să ai grijă să întreții niște lucruri care sunt sau nu la vedere.

Indiferent că pedichiura îți este la vedere sau nu, eu zic că este imperios necesar să ai pedichiura curată. Pielea picioarelor, de altfel, este foarte importantă, pielea călcâiului este foarte importantă, tocmai de aceea merg și fac o pedichiură, fac și gomaj, și tot felul de tratamente și masaje de întreținere a pielii de pe picioare.

Eu am  și o piele mai delicată în sensul că îmi spuneau „crocodilul”, am o piele destul de uscată și absoarbe tone de cremă”, declara la un moment dat Cătălin Botezatu.

Vezi și De fapt ce avere are Cătălin Botezatu? Își permite sau nu să iasă la pensie?

Citește și:

INTERVIU Exclusiv: Mirela Retegan, mama Gașca Zurli, despre campaniile fundației și experiența personală de la care a început totul: ”Părinții sunt primii care le pun etichete copiilor”

Răzvan Fodor, șah mat de ziua lui. Mesajul lacrimogen al Irinei Fodor, aflată pe alt continent: „Dacă te-aș vedea pe stradă azi…”