Botezatu a ajuns pentru prima dată în stațiunea Vama Veche și a rămas impresionat de atmosferă, plajă și mâncare și spune că a trăit o experiență unică și a avut impresia că nu se află în România.

Cătălin Botezatu, despre prima impresie din Vama Veche: „E ceva superb. Nu zici că ești în România”

Designerul a ajuns în Vamă cu ocazia zilei de naștere a unui prieten. Bote spune că a avut parte de o experiență unică.

A fost impresionat de sejurul petrecut aici, de cazare, dar și de plajele și locurile în care poți mânca o varietate de preparate, conform Fanatik.

bote-despre-vamaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”E ceva superb, lume bună. Parcă nu ești în Romania. Am văzut niste locații… Deși, de-a lungul timpului am auzit de Vamă lucruri frumoase și suculente ca povestiri, iată, la vârsta mea, pentru prima oară în viață am ajuns aici, a precizat Cătătlin Botezatu.

Inițial, am fost la ziua unui prieten care tot venea în Vamă la o vilă superbă, Ilios. Când am intrat în ea mi s-a părut că mă aflu în altă țară.

Totul era modern, de la decorațiuni, cameră, piscină… mi s-a părut o altă lume. Și nu doar aici.

Aceeași impresie mi-au dat-o și alte construcții. Parcă nu făceau parte din acea Vamă de care auzisem eu. Să nu mai spun de plajele frumoase, de muzică, baruri, cluburile extraordinare cu decorațiuni frumoase, a declarat Cătălin Botezatu.

Vezi și Cătălin Botezatu părăsește definitiv România. Ce loc a ales pentru pensie și din ce va trăi

Citește și:

Adelina Pestrițu spune că e de prost gust să cerem la pachet mâncarea rămasă la restaurant. Reacțiile curg pe Internet: „Iartă-mă, Adelina, că sunt în stare de aşa ţărăneală…”

Și-a ras barba și e de nerecunoscut! Era unul dintre cei mai sexy cântăreți de la noi!