Botezatu a vorbit despre ultimele două luni într-un interviu pentru Click: ”Categoric, făcând parte dintre persoane cu risc crescut, situația m-a făcut să fiu foarte atent. La început am avut acea stare de anxietate, în care dezinfectam totul de mai multe ori. Apoi, în timp, m-am mai potolit, starea de panică a mai trecut, am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem.

Am fost și sunt foarte responsabil. Pe toată perioada stării de urgență am respectat indicațiile autorităților, am stat în casă. Te simți vizat și cred că orice om se poate simți astfel pentru că, indiferent cât de sănătos ai fi, poți contacta virusul și îl poți da mai departe. Sper ca lupta cu acest virus să se termine cât mai curând”.

”Femeile se plictisesc repede”

A mai avut timp de dragoste? Este aceasta o prioritate pentru el? Designerul a răspuns și la aceste întrebări: ”Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație.

Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite, să îi faci toate poftele. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere professional”.

Întrebat dacă are un șablon după care își caută perechea, designerul spune că nu, dar admite că acea persoană trebuie să aibă unele calități. ”Nu sunt setat pe un anumit profil, ci pe un om care să fie alături de mine și la bine, și la greu.

De obicei, femeile se plictisesc repede, mai ales când bărbatul lor trece prin tot felul de momente.

În ultima vreme nu a fost deloc ușor pentru mine, am fost foarte bolnav. Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă, să aibă și acest simț al aventurii, ca și mine, să îmi înțeleagă munca…”, explică designerul.

”Mi-am dat seama ce mult înseamnă și cât de mult trebuie să apreciem femeile care știu să gătească”

În final, Botezatu a destăinuit că în acest două luni a avut în sfârșit timp să intre în bucătărie. Și a avut o revelație: ”Mi-am petrecut destul de mult timp în bucătărie în ultima perioadă. Am cumpărat tot felul de aparatură. Asta m-a ținut ocupat în prima parte a perioadei de autoizolare.

Mi-am dat seama ce mult înseamnă și cât de mult trebuie să apreciem femeile care știu să gătească”.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Cătălin Botezatu: ”Îmi trăiesc viața ca și cum mâine ar fi ultima zi”

Citește și: