Designerul a vorbit recent depre femeile din viața sa, punctând și ce și-ar dori de la femeia cu care i-ar plăcea să îmbătrânească.

Ajuns la vârsta de 55 de ani, împliniți recent, iată cum se descrie designerul: ”Sunt un om împlinit la vârsta mea! Fericit dintr-un anumit punct de vedere și bineînțeles că întotdeauna se poate și mai bine.

În momentul de față nu îmi lipsește nimic. Îmi doresc să fiu sănătos, să îmi mențin sănătatea asta pe care o am și doi, da, îmi doresc pe cineva care să mă facă cu adevărat fericit și iubit”.

Întrebat dacă în prezent este implicat într-o relație, pentru că de ceva vreme nu s-a mai afișat la brațul niciunei femei, Cătălin Botezatu a dat un răspuns ambiguu.

Nu, faptul că nu m-am afișat cu o persoană publică, cu o femeie, asta nu înseamnă că nu sunt implicat într-o relație.

Un săgetător este implicat tot timpul într-o relație, iubește cu pasiune, dă totul și vrea totul, din fericire sau din nefericire, depinde cum vrei să o iei, dar nu întotdeauna găsește  persoana pe care o caută și atunci într-adevăr intervin dezamăgiri, pentru că în momentul în care mă îndrăgostesc mă deschid ca o carte, spun totul de la început, spun „Te iubesc”, dacă consider că o iubesc pe acea persoană. Dar nu întotdeauna lucrurile stau cum vreau eu.

Acum, pe plan sentimental, sunt „free like a bird” și nimic altceva!”, a declarat vedeta pentru Ciao.

Cătălin Botezatu: ”Nu mai am răbdare și nici nu mai vreau să „cresc” pe cineva”

Întrebat ce își dorește pentru el din punct de vedere sentimental, ce fel de femeie l-ar face să se îndrăgostească iremediabil sau ca în tinerețe, designerul a explicat cu lux de amănunte.

”Ce îmi doresc pentru mine? Pentru mine îmi doresc acum, pe plan sentimental, o femeie care să fie… să semene puțin, din punctul de vedere al caracterului, cu mine, o femeie căreia să-i placă aventura, căreia să-i placă să călătorească foarte mult, o femeie căreia îi place să se bucure de orice lucru, o femeie care trebuie într-adevăr să fie și ușor cosmopolită, ușor fițoasă, în sensul bun al cuvântului, pentru că nu aș putea să mă regăsesc lângă o femeie simplă!”, a mai spus designerul.

Și dovadă că spune adevărul, și că el, la rândul său, e cel puțin cosmopolit, e faptul că una dintre cele mai recente fotografii îl arată cu ojă neagră dată pe unghii, ba chiar la picioare, după cum observă fanii, dar mai ales fanele.

”Sunteți o persoană apreciată de noi toți, dar nu înțeleg ce rost are pedichiura aa deplasată ((in opinia mea umila ) !!!!?!?!?!” – e observația unei prietene virtuale.

Fără a face caz de acest aspect, vedeta detaliază ce femeie își dorește lângă el, dar și ce nu ar mai putea accepta la brațul și în patul său. ”Am luat și am crescut foarte multe fete, femei, și s-a ales de cele mai multe ori praful! Nu mai am răbdare și nici nu mai vreau să „cresc” pe cineva, dar sunt sigur că există și au existat multe femei și am avut aventuri în ultima perioadă cu femei de genul ăsta care, măcar pentru o luna, două, trei, un an, m-au făcut fericit, m-au făcut să mă simt ok și care s-au potrivit din toate punctele de vedere cu mine!

Bineînțeles, aș fi ipocrit să spun că nu este foarte important să te potrivești cu acea femeie și din punct de vedere sexual!”, a mai spus el, cu sinceritatea omului trecut prin viață.

Vezi și Dana Săvuică, dezvăluiri neaşteptate din intimitate: ”Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”

Citește și:

Iulia Vântur a vorbit despre planurile de nuntă cu Salman Khan. Ce au întrebat-o până și părinții ei? A recunoscut chiar ea

Sunt căsătoriți de 10 ani și par mereu cuplul perfect, dar Kate Middleton și prințul William au și ei probleme în mariaj