În cadrul unui podcast de pe Youtube, Cătălin Botezatu a comentat pe marginea celor două căsnicii eșuate ale Biancăi, spunând de ce nu au mers. Să nu uităm că este una dintre persoanele care o cunoaște cel mai bine pe blondină.

Celebrul designer a mărturisit că întotdeauna îi va fi alături necondiționat Biancăi Drăgușanu, indiferent de ce anume se va întâmpla în viața ei. Cât despre mariajul cu Victor Slav, Cătălin Botezatu a mărturisit că motivul rupturii dintre cei doi a constat în liniștea pe care i-o oferea prezentatorul TV în viață. Prea multă liniște, după părerea sa, din moment ce Boianca este adepta unei relații pline de drame și controverse.

Iar despre căsnicia pe care Bianca Drăgușanu a avut-o cu Alex Bodi, Cătălin Botezatu a mărturisit că nu cunoaște prea multe detalii, mai ales după ce s-a zvonit că ar fi bătut-o.

”Da, Bianca Drăgușanu este o femeie mișto. Ea așa a fost, ea asta și-a dorit, după ce noi ne-am despărțit și eu am spus tot timpul și îmi asum. Bianca poate să bată la ușa mea oricând, pentru că ușa mea va fi deschisă pentru ea și o voi susține oricând, din toate punctele de vedere.

Victor Slav era prea pâinea lui Dumnezeu. Ei îi trebuie viață trepidantă. Și Alex Bodi era un băiat bun. Eu l-am cunoscut, este un bărbat extraordinar.

Are nevoie de atenție, să fie importantă, divă. Eu mă bucur pentru ea. Și-a făcut o afacere care merge, a demonstrat că este o mamă extraordinară.”, a declarat Cătălin Botezatu despre fosta sa iubită.

Vezi și Și-a făcut implant de sprâncene, iar acum are o problemă și mai mare. Cu ce se confruntă Bianca Drăgușanu

Citește și:

Dima Trofim va deveni tată pentru prima dată. Artistul a dat vestea chiar în emisiunea pe care o prezintă

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital! El și soția, infectați cu Covid, fuseseră externați săptămâna trecută