”Iar cel mai bun încă nu a venit!”, mai scrie diva cu corp de Barbie pe rețelele de socializare. Afirmația vine într-un moment în care toată lumea vorbește despre căsătoria celor doi.

A făcut-o și Cătălin Botezatu, care s-a oferit să le fie naș. “Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău.

Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca de data aceasta să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă.

În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea.

Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Playtech.ro.

Ce spune Bianca Drăgușanu după ce Claudia Pătrășcanu a făcut acuzații grave la adresa ei

Bianca spune că nu înțelege de ce Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, a băgat-o în acest scandal, mai ales că problemele dintre ei sunt mai vechi. Ea mai spune că faptul că ea și Gabi au fost surprinși împreună nu reprezintă un pericol pentru Claudiei și pentru copiii ei.

„Eu nu am destrăbălat familii, cu atât mai mult pe a lui Gabi. Ei sunt în divorț de aproape doi ani. Eu nu am treabă cu familia și copiii lor.

Eu sunt o femeie singură și independentă. El este un bărbat singur și independent. Dacă el și fosta soție au probleme este fix problema lor, nu știu de ce mă bagă pe mine în discuția lor? Că nu-și vede copiii din cauza mea? De unde aberațiile astea, pentru că sunt efectiv aberații, eu nu m-am băgat în așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Vezi și Victor Slav o arată în sfârșit pe iubita lui. Femeia seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu! ”Tot pe stilul… Ai niște gusturi proaste”

Citește și:

Alina Sorescu, dezvăluiri despre familia ei după ce s-a zvonit că divorțează

Laura Cosoi despre anul care tocmai a trecut: ”Am întâmpinat și probleme despre care nu am povestit”. Un an trist, trist…