Se zvonea la un moment dat că celebrul Cătălin Botezatu este într-o relaţie cu Monica Hill. Însă designerul a dezvăluit că acum nu este într-o relaţie stabilă de iubire, că încă aşteptă femeia care să îl facă pe deplin fericit.

„Nu am şi sunt bine aşa cum sunt. Poate că m-aş opri dacă aş găşi o femeie care are calităţile pe care le doresc. Îmi doresc o femeie care să îmi înţeleagă munca, să aibă umor, un număr mare de circumvoluţiuni, să îi placă să călătorească, să vibreze alături de mine”, a declarat el, conform redactia.ro.

Referitor la căsătorie, Cătălin Botezatu a afirmat că nu crede într-un act: „Nu, nu cred în instituţia căsătoriei. Consider că dacă doi oameni se iubesc pot sta împreună o veşnicie fără a avea nevoie de un act.”

Ajuns la vârsta de 53 de ani, Cătălin Botezatu mărturisește că nici acum nu a uitat prima sa iubire. „Da, prima mea iubire, Dana Opsitaru, cu care am avut o relaţie de peste şapte ani şi datorită căreia, poate, am şi făcut fashion.

Dar dacă stau să mă gândesc am ajuns model şi sunt ceea ce sunt datorită unei alte femei extraordinare din România, Bianca Brad, care mi-a îndrumat paşii către lumea modellingului şi pe care am iubit-o foarte mult.”

Vezi și Cătălin Botezatu, la un pas să se sinucidă când era la închisoare: ”Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață. Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut”

Citește și:

”Începi să semeni cu mama Zina!”. Atacul dur al fanilor pentru Loredana. Cum s-a pozat vedeta

Nici prin cap nu-ți trece cum poate arăta Celine Dion fără machiaj! E de nerecunoscut! Nici nu zici că e ea!