Cătălin Botezatu a dat o nouă lovitură, de data aceasta în rândul celebrităților de la Hollywood. Celebrul designer a fost invitat în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, unde a oferit mai multe detalii despre succesul de care se bucură astăzi. Vedeta a dezăluit, de asemenea, și care este motivul pentru care nu a făcut public acest detaliu până acum.

„Eu nu mă laud, se întâmplă de multe luni, dar nu am făcut public. Sunt foarte multe vedete.

Am deschis un showroom la Los Angeles și unul la New York, cu niște băieți deștepți, italieni, iar cu acești băieți am trimis toate colecțiile posibile acolo. O să avem o colaborare și cu The Rock.

Lui Kevin Hart am vrut să i-l oferim cadou (costumul – n. red.), dar el a vrut să și-l cumpere. E foarte fain gestul! Mulți, chiar dacă le-am oferit noi cadou costumul, după s-au întors să le cumpere.

Noi le facem în fabricile din România, după care trimitem tot colecțiile acolo, din fiecare model, pe măsuri. E o cheltuială, dar merită!”, a dezvăluit Cătălin.

„Sunt la un nivel la care nu mă mai laud”

Mai mult, acesta spune că în orice alte orașe europene în care merge, întâlnește adesea persoane care îi poartă creațiile. Chiar dacă este o mare onoare pentru el, Cătălin Botezatu nu dorește nicoidată să facă publice aceste informații.

„Am fost pe red carpet la Veneția și am avut satisfacția să vedem foarte multă lume, celebră sau mai puțin celebră, îmbrăcată în ținute create de noi, la Cannes la fel.

E mișto, dar sunt la un nivel la care nu mă mai laud, că am îmbrăcat-o pe aia sau pe ăla. Am întâlnit-o pe Madonna când aveam 25 de ani, dar acum e normal. Mi-e jenă să mă laud”, a completat designerul.

Cătălin Botezatu, despre cum ar trebui să se îmbrace femeile la o nuntă

Recent, Cătălin Botezatu a vorbit despre greșelile majore pe care invitații, atât femei, cât și bărbați, le fac, când își aleg ținuta pentru o nuntă. Celebrul designer trage astfel un semnal de alarmă și spune că ținuta ar trebui să fie aleasă în funcție de propria siluetă și înălțime și nu ar trebui să fie copiată de la anumite vedete, pe care le urmărim constant pe rețelele de socializare.

„Prima greșeală pe care o fac femeile este că își fac rochii asemănătoare cu a unei vedete. Își fac rochii pe care le văd pozate pe manechine de 1,80, ele neavând datele necesare pentru o astfel de rochie.

Domnișoarele care sunt mici de înălțime și sunt mai grăsuțe și vor o rochie cu crinolină vor arăta ca o butelie cu husă.”, a declarat Cătălin Botezatu.

Mai mult, când vine vorba despre cei doi proaspăt căsătoriți, aceștia nu trebuie să se asorteze. Ziua cea mare trebuie să-i surprinsă pe amândoi cu vestimentații total diferite.

„Mireasa este într-un fel, mirele în alt fel, nu trebuie să vă asortați cu nimic ”, a precizat Cătălin Botezatu.

Vezi și Cătălin Botezatu a mers pentru prima oară într-o stațiune de pe litoralul românesc și a fost total impresionat. Ce loc l-a cucerit

Citește și:

Imagini VIDEO cu impact emoțional. Băiețelul lui Kamara se ridică pentru prima oară, iar solistul îl încurajează cu vocea gâtuită de emoție

Ce a ajutat-o pe Oana Roman să nu-i mai cadă părul: „Vedeți că nu mai sunt cheală”