Cu toate că mereu îl vedem cu zâmbetul larg pe buze, plin de energie și entuziasm, Cătălin Botezatu se confruntă cu multe probleme de sănătate de mai mulți ani. Cel mai dificil moment a fost pentru el diagnosticul de cancer. Chiar dacă a reușit să treacă peste acest episod, nu înseamnă că totul e roz.

Ce se întâmplă cu celebrul designer

Botezatu a mers în Turcia pentru a-și face un nou set de analize, însoțit de consilierul său medical, Eva Pavel. Deși medicii i-au spus de fiecare dată să aibă grijă la alimentație, se pare că Bote nu a fost deloc ascultător și a cam ”călcat strâmb”.

Acum, creatorul de modă nu mai are voie să se atingă sub nicio formă de nimic dulce, în caz contrar, riscă să facă diabet. Cu toate că îi displace această ”regulă” impusă de medici, Cătălin Botezatu se vede obligat să respecte totul cu strictețe, pentru a nu mai avea probleme de sănătate pe viitor.

”Așa este, am făcut o scurtă călătorie în Turcia, zilele trecute, pentru a-mi face un nou set de analize. Toate au ieșit bine! Singurul lucru mai puțin plăcut în urma acestei vizite e faptul că medicii mi-au interzis să mai mănânc dulciuri. Eva mi-a tot spus de-a lungul timpul că ar fi bine să renunț la produsele care au zahăr, că nu-mi fac bine, dar n-am ascultat-o. Acum sper să pot să le elimin complet și să am o alimentație echilibrată”, a spus Cătălin Botezatu, conform ciao.ro.

Cătălin Botezatu: ”Eram pe patul de moarte și mă rugăm”

A trecut prin cele mai cumplite momente și a renăscut. Cătălin Botezatu a învins cancerul și a făcut dezvăluiri emoționante despre momentul de cumpănă din viața sa. Se afla pe patul de spital și se ruga ca totul să fie bine.

Deși starea sa de sănătate nu era una strălucită, celebrul creator de modă nu și-a pierdut niciodată speranța.

”Oamenii trebuie să „supraviețuiască” și să aibă răbdare. Numai prin credință. Eu sunt un tip credincios, mă rog lui Dumnezeu și îi mulțumesc pentru fiecare dimineață. Eram pe patul de moarte și mă rugăm, mă gândeam că voi învinge. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea. Am avut prieteni alături de mine care m-au susținut”, a declarat designer-ul pentru Antena Stars.

Vezi și Cătălin Botezatu, la un pas să se sinucidă când era la închisoare: ”Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață. Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut”

Citește și:

Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit

Leticia Calderon, celebra „Esmeralda”, trece prin clipe dificile. „Cu inima distrusă de durere…”