După 10 ani de activitate în postura de coprezentator în cadrul emisiunii Xtra Night Show și Un Show Păcătos, Cătălin Bordea, care este și un cunoscut comediant, și-a luat rămas bun de la echipa cu care a muncit în ultimul deceniu.

Ce urmează pentru Cătălin Bordea

Deși Dan Capatos crede că Cătălin Bordea nu se va mai întoarce niciodată pe postul de coprezentator de la Xtra Night Show, comediantul a ținut să precizeze că ”niciodată să nu spui niciodată”, dând de înțeles că oricând s-ar putea întoarce în emisiune.

”Dacă va veni, aici vom fi și în vom primi cu mare drag. Cătălin se va duce și va reprezenta ceea ce a însemnat un Show Păcătos și XNS în bătălia pentru câștigarea noului sezonului al show-ului numit Asia Express, dar care am înțeles că se va schimba. Tu poți să anunți că te duci, dar nu se știe cine o să mai fie, ce mare secret, primul concurent (…) Cel puțin până în toamnă Cătălin își ia o binemeritată vacanță”, a spus Dan Capatos.

Cătălin Bodea, poveste de viață desprinsă din filme: „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze”

Cătălin Bordea s-a născut în decembrie 1984 în Botoșani, și este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România.

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului „Flacăra”, unde a început să cânte melodii de-ale lui Păunescu. Acesta a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu. L-a dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări.

A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment”, povestea la un moment dat Bordea.

”Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta.

M-au crescut împreună până la 2 ani, când a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa.

La 12 ani, l-am regăsit. M-am întâlnit cu el o singură dată. Eu eram manelist, el rocker. Apoi, ne-am despărţit”, mai povestea el, în stilul caracteristic.

N-a avut o viață deloc ușoară, dar a învățat să facă haz de necaz. ”Mama când m-a făcut avea 16 ani. Bunica ne-a crescut pe toţi.

Eu a trebuit să mă maturizez de la o vârstă foarte fragedă pentru că trebuia să am grijă şi de frăţiorii mei. Mama a avut mai multe relaţii. Îi plăcea să trăiască în permanenţă clipa îndrăgostelii”, mai spune el.

Cine este soția lui Cătălin Bordea

Soția comediantului este Livia Bordea, care este originară din Măcin, județul Tulcea, însă s-a stabilit în București în urmă cu ani buni.

Livia i-a furat inima lui Cătălin Bordea undeva în anul 2012 și după doar câțiva ani de relație, cei doi s-au căsătorit.

catalin-bordea-pleaca-de-la-antena-StarsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Livia Bordea este instructor de kangoo jumps. Până să aibă o relație cu celebrul comediant, Livia era stewardesă, locuind o bună perioadă de timp în Dubai.

Cătălin Bordea a dezvăluit că era într-o relație atunci începuse să viseze la Livia, zâmbetul ei fiind elementul care l-a cucerit iremediabil.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, a povestit Bordea.

Cătălin Bordea a mărturisit că, timp de un an întreg a urmărit-o pe Livia pe contul ei de Facebook, însă nu a avut curajul să-i scrie.

„Mi-am urmărit soția timp de un an pe Facebook. Am primit o cerere de prietenie la un moment dat, am văzut fățuca asta și zâmbetul extraordinar, mi-a dat o energie foarte faină și un an de zile după aia mă uitam în fiecare zi la pozele ei și ale fostului ei prieten.

La un moment dat, au apărut niște poze fără el, dar plecase din țară. Apoi, a venit ea acolo unde făceam stand-up, eu eram trist și abătut, a trecut pe lângă mine, a zâmbit”, povestea el în urmă cu mai mulți ani.

Vezi și Cătălin Bordea, dezvăluiri incredibile despre copilăria lui: “Am șapte tați”. Tatăl natural l-a abandonat într-un autobuz

Citește și:

Blestemul trupei A.S.I.A.? Divorțuri pe bandă rulantă, infidelități și ghinion în amor

Anca Neacșu, de la ASIA, divorțează după 10 ani! Cine este soțul răpitoarei blonde și cum s-a ajuns aici. Primele declarații