Prezicătoarea, care avertiza încă de acum o lună că Vladimir Putin va ataca Ucraina, a revenit cu noi previziuni despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Din păcate nu se întrevăd lucruri prea bune.

Vladimir Putin va invada și va lua înapoi Moldova și Georgia

Prezicătoarea Carmen Harra a avertizat de mai demult că Rusia va invada Ucraina. Luna trecută, Carmen Harra prevedea ce o să se întâmple și spunea că președintele rus va plăti cu capul.

„Putin va ataca Ucraina. Este un plan vechi şi Putin îl va pune în aplicare însă o să-l coste capul lui”, avertiza Carmen Harra încă de pe pe 22 ianuarie.

În prezent, cunoscuta prezicătoare avertizează că nu avem de a face cu un conflict ce va lua sfârşit repede. Vladimir Putin ar avea un plan diabolic, îndelungat și bine pus la punct. Acesta ar urma să invadeze Moldova şi Georgia, apoi va ataca Polonia. Toate acestea vor dura mult timp.

„Putin a pregătit ofensiva militară demult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac, care este mult mai complex decât ne imaginăm. Planurile lui sunt mult mai mari decât ne dăm seama.

Partea proastă este că nu suntem pregătiţi. NATO nu este pregătit, America nu este pregătită. Nimeni nu a intervenit cum ar fi trebuit să intervină”, a spus Carmen Harra, conform Antena 3.

China, marele pericol

În plus, Carmen Harra a pomenit de China, care vrea să își ia înapoi Taiwanul, lucru care poate fi foarte periculos și ultimul de care lumea are nevoie acum. „Putin nu este impresionat de sancţiunile economice, ba mai mult ameninţă cu un cibernetic care de fapt se va declanşa.

Pericolul foarte mare, însă, pe care nimeni nu îl discută şi nu îl ia în atenţie este că atunci când doi se bat, al treilea câştigă. Partea proastă este China la care nimeni nu se gândeşte, care vrea să îşi ia înapoi Taiwanul şi care poate profita de această situaţie atât de confuză”, a mai avertizat Carmen Harra.

Situația României

Potrivit prezicătoarei, Vladimir Putin va reuși să ia înapoi Moldova și Georgia, în timp ce țara noastră va fi protejată de NATO. „Nu numai că Putin va lua înapoi Moldova şi Georgia şi va încerca să intre unde poate el cât de puternic. Pentru că Putin nu are frică, are o minte diabolică şi s-a pregătit.

Povestea nu arată deloc bine… Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest război care bate la uşă…

Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO, este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur să intre spre NATO, dar nu prin România.

Planul este diabolic, războiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul”, a mai spus Carmen Harra.

Vezi și Carmen Harra, despre cum va fi afectată România în conflictul Rusia și Ucraina. Iată și cine va câștiga la final

Citește și:

Irinel Columbeanu va fi operat azi. A suferit un accident vascular cerebral

Șerban Huidu speră la o împăcare cu Mihai Găinușă: ”L-am sunat de cel puțin zece ori”. Reacția fermă a fostului coleg