Regulile nescrise ale Casei regale britanice cer ca inclusiv băieții să îmbrace, la botez, o rochie sau o robă, regulă respectată atât la botezul prinților William și Harry, cât și la botezul lui George. În trecut, copiii de la curtea regală purtau acest soi de veșminte până la un an sau chiar doi.

Cel mai sigur până la 8 ani

Iar cea de-a doua regulă care privește tinerele vlăstare din familia regală se referă la pantalonii scurți. Aceștia vor fi purtați de George încă mulți ani de acum înainte. Printre cei cu sânge nobil se consideră că pantalonii lungi nu au ce căuta pe un băiat mai tânăr de 8 ani. Prin urmare, cel puțin 4 ani de acum înainte, doar așa îl vom vedea pe George, dar și pe mai tânărul său frate, născut în urmă cu o lună și jumătate.

Cât despre prințesa Charlotte, aceasta nu are de respectat prea multe reguli vestimentare. E de dorit însă să apară îmbrăcată în rochițe. Asta, chiar dacă, cel mai probabil, prințesa s-ar simți mai bine în pantaloni, dată fiind firea sa zburdalnică, chiar năzbâtioasă.

Toată lumea a putut vedea, duminică, atunci când Kate, George și Charlotte au asistat la meciul de polo în care a jucat prințul William, că fata ducilor de Cambridge are mai multe vânătăi pe picioare, semn că nu e deloc obișnuită să stea locului. Iar părinții ei nu au nimic împotrivă, una după regulile după care își cresc copiii fiind tocmai aceea de a-i lăsa să se joace afară, în aer liber.

Foto: NorthFoto

Vezi și Abia a născut, dar Kate Middleton și-a recăpătat deja silueta. Cum arată soția prințului William la o lună jumătate de la naștere

Citește și: