Pentru a imortaliza aceste clipe unice, vedeta a realizat o ședință foto specială, alături de soțul ei, Dragoș Paiu, și de micuțul Milan, băiatul acestuia dintr-o relație anterioară.

E prima ședință foto pe care o realizează în sarcină, după cum recunoaște ea, pentru că timpul a trecut foarte repede.

În pozele postate pe rețelele de socializare, Roxana apare cu abdomenul la vedere, mereu în posturi tandre cu soțul ei și copilul acestuia. Fanii sunt pur și simplu topiți și-și declară deschis dragostea pentru mica familie.

pe-ultima-suta-de-metri-cu-sarcinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Penbtru că toată lumea era curioasă cu privire la greutatea gravidei, dar și cât a luat ea în sarcină, Roxana Vancea a oferit răspunsurile la aceste întrebări. A luat doar 5 kilograme în sarcină, deși, spune ea, și-a făcut poftele. A mâncat orice, dar nu dulciuri, recunoaște ea, conform Click!.

„Nu mă simt însărcinată, n-am simțit până acum, sper să nu simt nici în astea trei săptămâni pe care le mai am.

Aveam vreo 60 de centimetri în talie înainte de a rămâne însărcinată, acum am 85 de centimetri, la 35 de săptămâni.

Am mâncat, dar deloc dulciuri. Am pus doar cinci kilograme, am 52 de kilograme acum, din care peste 2 kilograme are bebelușul.

Am cumparat chestii pentru bebe. Nu am emoții sunt mai mult curioasă, dar mama și soacra abia așteaptă să nasc să mă ajute”, a declarat Roxana Vancea.

Vezi și E însărcinată în aproape 7 luni, însă burtica nu i se vede deloc. Câte kilograme a luat în sarcină Roxana Vancea

Citește și:

Damian Drăghici, adevărul despre fostele sale căsnicii: „S-a mai întâmplat o dată la 27 de ani, apoi la 34”

Actorul Marius Vizante: „Mă gândeam că Dorin Zidaru’ o să-mi aducă și un pic de profit. Încă aștept”