Vedeta a participat, zilele trecute, la Gala Summer Fashion, eveniment organizat pe terasa unui mall din Capitală. Cu această ocazie, Nicole Cherry a prezentat colecția de vară a brandului său. Artista a îmbrăcat o ținută colorată, care i-a pus în evidență burtica de gravidă.

“Mă simt foarte bine, sunt fericită. Prima prezentare de modă o am chiar în această seară, e un moment foarte important pentru mine. Este o colecție de vară, cumva zeițele se reinventează în această vară.

Avem ținute foarte lejere, culori foarte frumoase care, eu cred, că se pot purta atât la plajă, dar și, de ce nu, într-o seară foarte frumoasă în Grecia, Santorini, oriunde în Grecia”, a declarat Nicole pentru Ciao.

Viitoarea mamică și-a propus să scoată și o colecție pentru fetițe, asta de când a aflat că va deveni mamică de fetiță. “De când am aflat că o să am fată știam că o să fac o colecție mamă-fiică.

Eram puțin panicată la început, când nu știam ce sex va avea copilul, pentru că mi-aș fi dorit poate mai mult să fie fetiță, pentru că am mai multe chestii drăguțe cu ce să o îmbrac și că… e mai greu cu băieții.

Când ești femeie e mai ușor cu fetițele că știi ce au nevoie, ce trebuie să le spui. Așa… la băieți… probabil știa mai multe tăticul (râde – n.r.)”, a mai spus artista.

Cum se simte Nicole Cherry, însărcinată în 4 luni

Cântăreața spune că momentan sarcina nu-i dă bătăi de cap, asta pentru că nu are nici stări de rău și nici pofte.

asa-arata-cantareata-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

“Nu am pofte, este totul absolut normal, nu s-a schimbat absolut nimic. Am un copil care nu vrea, se pare, să-mi schimbe radical viața dintr-odată. Mănânc normal, nu mănânc dulciuri, că nu prea pot. Am aceeași alimentație ca până acum.

Săptămâna viitoare fac 4 luni de sarcină. În greutate am luat un kilogram jumătate.

În decembrie ar trebui să nasc. Săgetător aș vrea să fie, să vină la început de decembrie”, a mai declarat Nicole Cherry.

Vezi și Nicole Cherry a confirmat că este însărcinată. Ce frumos a făcut anunțul

Citește și:

Fiul mijlociu al lui Dan Bittman a devenit major: ”E timpul să fii bărbat!” Cum arată Patrick

Viorel Lis, probleme uriașe cu banii și cu sănătatea. Oana: ”Viorel este un pensionar cu pensie de nimic”. Cât încasează pe lună fostul primar