Flavia Mihășan a dezvăluit pentru Antena Stars că se simte extraordinar și până acum a avut o sarcină ușoară, așa cum a fost și prima. Cât despre cum a descoperit că este însărcinată pentru a doua oară, dansatoarea a mărturisit că: „Nu, lucrurile sunt aproape asemănătoare, în afară de faptul că la început, în primele două luni, mi-a fost un pic rău, ceea ce în sarcina cu Carol nu s-a întâmplat deloc.

Adică, nu am avut absolut nimic în sarcina cu Carol, nici măcar nu mă deranja niciun fel de miros, absolut deloc.

La a doua sarcină asta a fost o diferenţă, dar singura. Cel puţin până acum, absolut nimic nou.”, a spus Flavia Mihășan.

asa-arata-flavia-in-prezentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Flavia a mai ținut să precizeze că s-a îngrășat cu doar 5 kilograme și crede că lucrurile vor decurge ca în cazul sarcinii anterioare, când a luat, în total, doar 10 kilograme: “Câteodată şi uit că sunt însărcinată. Îl iau pe Carol în braţe destul de des şi la un moment dat o să trebuiască să mă opresc, pentru că de abia acum a început să crească burtica.

Am avut câteva zile în care am avut insomnii, dar este ceva normal”, a mai spus vedeta.

Cât despre numele bebelușului, vedeta încă nu vrea să îl dezvăluie. Flavia Mihășan a oferit totuși un indiciu și a spus că va fi un nume totalmente românesc: “Da, ne-am gândit, îl avem deja, dar, exact cum am făcut şi cu Carol, o să îl facem public după ce se naşte.

Am tot încercat să vedem cam ce i s-ar potrivi. Nouă ne place ideea asta de nume cumva româneşti. Bine, deşi Carol este nemţesc, dar nu aş fi vrut ceva foarte diferit, cum e acum un trend cu nume străine. Îmi place totuşi să fie autentic şi al doilea nume e chiar românesc.”, a mai spus Flavia Mihășan.

Vezi și Flavia Mihășan arată perfect în costum de baie! Nici n-ai zice că anul trecut a născut!

Citește și:

Pamela Anderson s-a măritat cu bodyguardul, la 53 de ani! ”Sunt exact unde trebuie să fiu, în brațele unui bărbat care mă iubește”

Lidia Buble are probleme de sănătate. Cântăreața nu poate nici să mai vorbească: „Face injecții”