Monica Tatoiu își petrece mult timp în vacanțe, acolo unde își regăsește liniștea și calmul, chiar dacă acest lucru implică să scoată din buzunar sume adesea uriașe.

Vedeta nu preferă luxul neapărat, cât dorește să aibă liniște în concediile sale. Aceste mici bucurii o costă pe Monica Tatoiu minim 5.000 de euro de persoană.

Vacanțele mele costă”

„Ăla care se duce într-o vacanță la 5 stele, all inclusive, cu lux, nu știu ce, plătește mai puțin decât plătesc eu pe o vacanță într-o colibă, care e la Cuca Măcăii, și trebuie să închiriez mașină.

Vacanțele mele costă, pentru că nu merg cu clasa I, merg cu de alea… stau cu picioarele cum vreau, dar independența și liniștea costă mai mult decât luxul”,a declarat vedeta pentru Antena Stars.

Nicio vacanță în doi sub 10.000 de euro

De asemenea, Monica Tatoiu nu merge singură în vacanță, ci, cel mai adesea, împreună cu soțul ei. Prin urmare, sumele se dublează!

„Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană, adică 10.000 noi doi”, a mai adăugat ea.

monica-tatoiu-7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

14.000 de euro pentru o lună”

Vedeta a dezvăluit și una dintre destinațiile care se află pe lista „to do”, ea dorindu-și să viziteze Polinezia Franceză în viitor. Va merge însă singură, explicând și de ce a luat această decizie.

„Acum vreau una, dar strâng banii din pensie, pentru că vreau să merg în Polinezia Franceză, dar singură, că Victor nu zboară atât.

Avionul cu cazarea costă 14.000 de euro pentru o lună”, a încheiat Monica Tatoiu pentru postul de televiziune menționat.

Monica Tatoiu nu mai doarme cu soțul în același pat! „Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui”

Monica Tatoiu și soțul au găsit un echilibru al lor în căsnicie. Vedeta spune că ea își petrece nopțile alături de pisica sa, iar soțul ei doarme alături de pisica lui.

”Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lu – eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui.

Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6”, a mai spus aceasta și nu s-a oprit aici.

”La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul. Ne întâlnim dimineața la cafea!”, a declarat Monica Tatoiu pentru un post TV.

Care sunt motivele de ceartă în casa Tatoiu

Vedeta a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu, care sunt motivele de dispută între ea și soțul ei, după un mariaj de aproape 4 decenii.

”După ce am stat atâta timp bot în bot cu Tatoiu, m-aș duce în Cosmos!

Noi nu ne certăm (n.r. râde). Vă dați seama, după 37-38 de ani, nu ne mai certăm… doar că el are niște idei politice, eu am altele și numai de aici încep discuțiile.

El zice că eu sunt ”Putinistă” (n.r. râde), eu îi zic altele. Avem viziuni total diferite apropo de geo-politică.

După aproape 40 de ani de când stăm împreună, noroc cu războiul din Ucraina că ne-a mai dat subiecte de discuție. Ne-am certat chiar rău! Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem!”, dezvpluia acum ceva vreme Monica Tatoiu pentru Fanatik.

Vezi și Monica Tatoiu refuză să viziteze mormântul mamei ei. Nu pășește nici în unele lăcașuri de cult: „Simt bisericile în care a intrat Diavolul”

Citește și:

Laurențiu Duță, poveste de dragoste ca în filme, de 30 de ani! Și-a cunoscut soția în școala generală: „Destin. Cea mai frumoasă fată din Năvodari”

Băiețelul Simonei Gherghe a împlinit 4 ani! Mesajul plin de emoție al prezentatoarei Tv. Deja știe cum va fi acesta în adolescență!