Delegaţia României pentru Eurovision 2019 va fi alcătuită din 11 persoane, dintre care 6 vor fi artiştii care vor urca pe scena de la Tel Aviv.

Organizatorii au precizat că au încercat anul acesta să gestioneze banii „cât mai responsabil”. Bugetul deplasării în Israel, aprobat de Consiliul de Adminstraţie al TVR, este de aproximativ 100.000 de euro.

Show-ul este regizat de Petre Năstase şi va cuprinde efecte şi dans.

Echipa Eurovision dicta, de cele mai multe ori, grafica, acum – a spus Năstase într-o conferință de presă, conform News.ro – „va fi prima dată când mergem cu un conţinut grafic foarte frumos”.

„Spectacolul va avea trei componente – una muzicală, una coregrafică şi una vizuală. Este prima dată când Televiziunea Română a investit serios în efecte speciale de scenă”.

„Este prima dată când au fost alocaţi mai mulţi bani pentru show decât pentru delegaţie, faţă de anii trecuţi, când mergeau 20 de oameni şi…

Eu sunt fericit că am avut posibilitatea, în sfârşit, să bifez toate componentele, pentru că până acum ne-am dus ca nişte săraci acolo. N-am avut nici vânt…

Nu te bagă nimeni în seamă dacă nu investeşti în show. Pentru că Eurovisionul este o mare afacere pentru cei care îl fac. Acum este produs de suedezi”, a mai spus regizorul.

Ester Peony ia lecții de canto de două luni

Piesa „On a Sunday”, compusă de Alexandru Şerbu şi interpretată de Ester Alexandra Creţu (Ester Peony), în vârstă de 25 de ani, va intra în concurs în a doua semifinală, cu numărul 6.

Ester Peony ia de două luni lecţii de canto, cu Crina Mardare. „Este, practic, botezul ei pe o scenă imensă. A evoluat imens vocal”, a declarat și Liana Stanciu, care va comenta semifinalele şi finala Eurovision pentru TVR.

Vezi și Iată ce artistă și cu ce melodie ne va reprezenta la Eurovision, anul acesta

Citește și: