Iată câţi bani plăteşte acesta pentru studiile tânărului în vârstă de 13 ani, Bebeto.

Laurențiu Reghecampf a acceptat să vorbească despre problemele din viaţa sa în podcastul „Acasă la Măruţă”. Antrenorul a vorbit despre divorţ, dar şi despre momentele dificile prin care a trecut în fosta sa căsnicie.

Acesta a dezvăluit că singurul regret pe care îl are în această perioadă este legat de faptul că fiul său suferă pentru că el şi mama sa s-au despărţit. În acelaşi timp, antrenorul a mărturisit că el şi băiatul său au avut întotdeauna o relaţie extrem de frumoasă.

„Pe Bebe l-am înscris, în vară, la Școala Americană aici, în București. Nu am plecat nicăieri fără el. El a fost cu mine în școală, peste tot. Relația mea cu el e foarte bună. Din cauza acestui conflict dintre mine și mama lui, el suferă și a intervenit o răceală.

Știu foarte bine cât de mult suferă Bebe. Eu îl cunosc mai bine decât mama lui de 10 ori. Știu că suferă, indiferent ce îi spune Bebe în față, îi spune doar 50%. Normal că suferă. Am 5 ani din 13 ani pe care-i are Bebe acum în care am dormit seară de seară cu el în pat”, a dezvăluit antrenorul, conform Cancan.

Cât plătește pentru școala lui Bebeto

După cum a declarat cunoscutul antrenor, tânărul în vârstă de 13 ani este înscris la Școala Americană din București, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din România. Pentru că serviciile oferite sunt la cel mai înalt nivel şi taxele sunt pe măsură. Mai exact, pentru înscriere și înregistrare se plăteşte o sumă de peste o mie de euro.

De asemenea, tarifele de la Școala Americană Internaţională din Capitală variază între 7.500 şi 21.000 de euro pe an, în funcție de cursurile pe care elevii le frecventează.

Vezi și Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe: „Are lesa scurtă. Bebeto nu vrea să-şi mai vadă tatăl”. Impresara face noi acuzații

Citește și:

Cine este prima doamnă a Ucrainei? E căsătorită cu președintele Volodimir Zelenskiy din 2003

Rudele Cristinei Șișcanu, prinse în conflictul din Ucraina: ”Este cumplit! Nu vor să-și părăsească gospodăriile”