Vacanța în Maldive pentru cuplul Alex Velea-Antonia se apropie de final. Cei doi au plecat cu tot cu copiii, așa că momentele petrecute acolo au fost prețioase opentru toți cinci. Antonia (33 de ani) are doi băieți cu Alex Velea, pe Dominic (8 ani) și pe Achim (6 ani), iar din căsnicia cu Vincenzo Castellano o are pe superba Maya. LA 12 ani și jumătate, Maya s-a transformat într-o adevărată domnișoară, care a luat cele mai frumoase trăsături de la părinții ei. Are părul lung, un chip de păpușă, ochi verzi și un zâmbet fermecător.

copii-antonia-si-alex-velea-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fiica Antoniei își adoră frățiorii vitregi

Din imaginile publicate de Antonia pe Instagram se vede cât de bine se înțeleg cei trei frățiori. Maya îi adoră pe băieți, sunt mereu îmbrățișați și lipiți unii de ceilalți. Profită din plin de timpul petrecut împreună, pentru că sora lor mai mare locuiește de ani buni în Italia, în Castellammare di Stabia (regiunea Campania, Napoli), la bunicii paterni.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, s-au despărţit în 2013, iar o vreme bună viaţa lor s-a consumat printre instanţe, acte şi decizii judecătoreşti. Abia în 2020 au divorțat oficial și au stabilit ca Maya să petreacă mai mult timp și în România, cu familia de aici. “În sfârșit, după atâta suferință ești fericită”, i-a comentat un fan în dreptul imaginilor din Maldive. „Când a trecut timpul? Ce copii mari ai”, i-a spus un altul.

Citește și: Cătălin Scărlătescu și iubita, vacanță în Paradis! Cât de fericită e Doina Teodoru!

Citește și: Antonia și Gina Pistol, imagini adorabile cu copiii, în vacanța exotică. Cum le-au pozat la plajă Velea și Smiley

Citește și: Simona Gherghe a ajuns la spital, în vacanța de la schi. Ce diagnostic a primit de la medicii italieni

Citește și: Dan Negru, imagini din vacanța îndepărtată: „Am căutat un loc pe Pământul ăsta un loc unde nu se sărbătorește Revelionul”