Mona Nicolici are 16 ani de când nu mai apare pe micul ecran, dar numele și chipul nu i-au fost uitate. În anii ’90 făcea echipă cu Radu Coșarcă, la pupitrul Observatorului de la Antena 1, iar ochii ei senini și surâsul elegant au rămas și acum pe retina telespectatorilor. În prezent este detașată de lumea televiziunii, însă s-a integrat de minune în zona de radio, căci are un proiect la Europa FM.

Citește și: Mona Nicolici sfidează vârsta. Cum arată, la 54 de ani, știrista cu ochi ca safirele și ce spune despre fostele colege, Sandra Stoicescu și Gabi Firea

Mona Nicolici s-a recăsătorit cu chef Cezar Munteanu

Și în viața de familie Mona Nicolici (54 de ani) a făcut schimbări radicale. Puțini știu că vedeta a divorțat, cu cea mai mare discreție posibilă, iar în prezent este căsătorită cu un guru al gastronomiei, chef Cezar Munteanu. Cei doi nu sunt un cuplu doar acasă, ci și la serviciu, căci împreună se ocupă de un local cochet, un boutique restaurant, unde chef Cezar dă viață și valoare unor preparate incredibile.

„Am învățat în ultimii 2 ani puterea lui ÎMPREUNĂ. Și că nu e nevoie de mulți pentru asta. Noi am început în DOI. Apoi s-au adunat oameni care iubesc experiența, care au vrut să ne cunoască sau care au avut curajul să încerce altceva. Așa s-a născut «one table concept». Care adună la o singură masă, bucuria de a fi ÎMPREUNĂ, plăcerea unui gust rafinat și puterea poveștilor. Adică, experiența”, este filozofia după care ghidează chef Cezar Munteanu. Maestrul bucătar și soția lui, Mona Nicolici, apar împreună la restaurant, în câteva imagini care vorbesc despre chimia dintre ei.

Fotografii: INSTAGRAM / ARHIVĂ PERSONALĂ

mona-nicoliciSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cu ce se ocupă Mona Nicolici după ce a ieșit din televiziune

Mona Nicolici a fost căsătorită, din 1992, cu Mihai Nicolici, un afacerist care deține un magazin de vinuri. Cei doi au împreună doi copii mari, Vlad (26 de ani), actor la Teatrul din Bacău, și Maria (19 ani), studentă în anul al doilea la Regie de Teatru însă s-au separat cu mare discreție. În prezent, Mona este căsătorită cu celebrul chef Cezar Munteanu. „Acum toată lumea crede că sunt jurnalist la Europa FM, dar eu am doar o emisiune acolo. Eu sunt antreprenor, consultant în sustenabilitate şi CSR (Responsabilitate Socială Corporativă, n.r.), am şi un restaurant cu soţul meu. Şi sunt şi la un master de Conservare a biodiversităţii, unde sunt bursieră”, a declarat Mona Nicolici în interviul pentru okmagazine.ro.

Mona Nicolici, carieră

Originară din Turnu Măgurele, județul Teleorman, Mona a absolvit Facultatea de Instalații în cadrul Universității de Construcții București, în 1993, după care a urmat un masterat în Relații Publice și Comunicare. Timp de 11 ani a fost jurnalist de televiziune fiind, pe rând, redactor de știri, producător, editor și prezentator. În 2006, Mona Nicolici s-a retras de pe sticlă și a condus, timp de 14 ani, departamentul de sustenabilitate şi CSR al OMV Petrom. Mona Nicolici a revenit în media în anul 2020, la radio Europa FM, unde realizează „Misiunea Verde”, o emisiune de o oră, în fiecare duminică, de la ora 12:00.

Citește și: Fiica Ralucăi Moianu, o splendoare, la 17 ani! Ce mult seamănă Mara cu regretatul ei tată, Marius Ancuța

Citește și: Despărțirea la care nimeni nu se aștepta. Sunt căsătoriți de 25 de ani, au trei copii și o avere fabuloasă. Solistul legendarei trupe a băgat actele de divorț