„Înoată Cheluțu” a fost hit-ul verii 2020, însă puțini cunosc faptul că patrupedul a fost găsit într-o stare deplorabilă și cu mici șanse de supraviețuire. Celebrul vlogger l-a salvat și i-a dăruit viața luxoasă pe care oricine ar visa-o.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’ cu Gojira, Dorian Popa a povestit despre adopția lui Cheluțu, despre cum a reușit să-l interneze la un spital și să-l vindece, dar mai ales cum a devenit chiar un brand.

„Eu am văzut cățelul ăsta semi mort. Eu sunt un tip sensibil, nu știu dacă se vede sau nu, nici nu mă interesează. Când l-am văzut, stătea în spatele unor gratii și le lingea, era fără blană pe tot spatele, plin de sânge. Mi-am spus că nu se poate, cățelul ăsta o să moară. Am întrebat dacă pot să-l iau eu, eram în frenezie că urma să mă mut la casă, voiam animale… Mi-au spus să-l iau că nu se pot îngriji de el. Am luat cățelul și l-am dus la spital, unde a stat internat două luni. Oamenii îmi spuneau că ce vedetă o să ajungă cățelul ăsta, că sigur o să-l fac eu. Le-am spus că, înainte de toate, să-l facă să trăiască, mai ales că majoritatea îmi spuneau că nu o să mai reziste. După ce s-a vindecat Cheluțu, m-am trezit cu pleașcă. Toată lumea era înnebunită după Cheluțu. Ce voiai să fac, să opresc fenomenul? Dacă Dumnezeu îmi dă o carte, eu o joc. Mi-a băgat bani în buzunar spre 200 de mii (…)”, a mărturisit cântărețul. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –