Într-un timp foarte scurt, Rumer, în vârstă de 30 de ani, a fost roșcată, brunetă, blondă, ba chiar a avut și cosițe multicolore. Pare nehotărâtă când vine vorba de look-ul său sau doar e dornică să-și cunoască toate fațetele.

Rumer, incadrata de surorile saleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Sora mai mare a lui Scout și a lui Tallulah Willis, Rumer pare nehotărâtă și pe alte planuri. A mărturisit la un moment dat că ar fi vrut să se facă medic, eventual psiholog, pentru că e interesată de cum funcționează creierul uman. În cele din urmă a decis că poate explora foarte bine creierul uman și din postura de actriță, poate chiar mai bune, crede ea.

Născută în Kentucky pe 16 august, când tatăl ei filma pentru ”In Country”, lansat în 1989, Rumer este bună prietenă cu Dakota Johnson, vedeta din ”Fifty Shades” și fiica lui melanie Griffith.

Ca și surorile sale, are origini germane (din partea bunicii pe linie paternă), englezești, scoțiene, olandeze, franceze, galeze și irlandeze.

A jucat în primul film la 5 ani

De-a lungul timpului a avut ocazia să-și joace rolul în filme. A fost fiica lui Demi Moore în filmul ”Striptease”, din 1996, și fiica lui Bruce Willis în ”Hostage”, lansat în 2005. A debutat în filme când avea doar 5 ani, în ”Then and Now”.

În 2008 a fost desemnată Miss Golden Globe, dar a mărturisit de multe ori că nu se consideră frumoasă și că a fi cea mai frumoasă vine cu o mare responsabilitate.

Foto: Hepta

Vezi și Ce spune Demi Moore despre căsătoria cu Bruce Willis. Uite cum râde de el, iar el nu se supără!

Citește și: