Abia întoarsă din vacanța în Egipt, unde a avut ghinionul să se accidenteze la un picior, unde a fost și cusută, Oana și-a luat sora și împreună au vizitat-o și sărbătorit-o pe mama lor.

I-au dus un buchet superb de flori, mov, și au petrecut timp de calitate cu aceasta. Femeia primise deja, la centrul unde e tratată, și un tort aniversar.

“La mulți ani, mama! Am vizitat-o azi împreună cu Isa și Catinca. Isa nu a stat la poză, că era adormită, și Catinca ne-a făcut poza. Dar am fost toate cu ea azi.

I-am dus flori și am stat de vorba. Ne-a povestit despre prietenii pe care și i-a făcut cât a stat la tratament și ne-a arătat ce progrese fantastice a făcut cu mana care este mult mai mobilă.

O așteptăm de Paști acasă” – este mesajul așternut de Oana Roman pe Instagram, alături de fotografia în care apare alături de mama sa.

mioara-roman-de-ziua-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În ajunul aniversării mamei ei, Oana Roman postase pe aceeași rețea de socializare o fotografie mai veche în care apare alături de cea care i-a dat viață. Comparând cele două fotografii, se poate vedea cât de schimbată este fosta soție a lui Petre Roman.

”La mulți ani, mama ! Sa ne trăiești sănătoasă. Te iubesc mult și asa cum tu ai făcut totul pentru mine, tot asa fac tot ce pot pentru ca să ți fie bine și sa fii fericita. Azi e despre tine”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Vezi și Oana Roman, amănunte despre starea mamei ei, Mioara Roman: ”Lumea mă acuză că am internat-o la azil”

Citește și:

Cătălin Botezatu suferă din dragoste: ”Tot timpul îmi spun că nu o să mai fac greșeala asta…”

Alexandru Arșinel și soția sa, internați în spital. Ambii au fost infectați cu coronavirus, după ce s-au vaccinat