Zilele trecute, actriţa de orgine mexicană s-a numărat printre starurile prezente la premiera Eternals, noul film Marvel, producţie în care Salma apare alături de Angelina Jolie.

La premiera care a avut loc în Los Angeles, vedeta de 55 de ani a fost însoţită de unicul ei copil, Valentina Pinault. Domnișoara de 14 ani este fiica Salmei din căsătoria cu magnatul francez François-Henri Pinault, o căsnicie de succes, care durează din 2009 și căreia mulți nu i-au dat șanse, crezând că vedeta l-a luat pe miliardar doar pentru portofelul lui.

Revenind la Valentina, deja o domnișoară, a fost o surpriză nesperată pentru toată lumea să o vadă la brațul mamei ei. Până acum, Salma nu a luat-o cu ea la evenimente, ținând-o departe de ochii lumii și oferindu-i o copilărie normală. Cu atât mai mare a fost surpriza acum.

Salma-Hayek-si-fata-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Valentina a pășit mândră pe covorul roșu, îmbrăcată într-o ținută foarte șic, cu rochie mini, cu buline şi botine şi părul coafat foarte lejer.

Mândră de fata ei, Salma a pozat fotografia pe rețelele de socializare, instantaneul adunând peste un milion de aprecieri. Toată lumea a observat nu doar ce frumoasă e fiica ei, dar și cât de bine îi seamănă celebrei ei mame.

Vezi și Salma Hayek a publicat o imagine rară cu familia ei și a iscat imediat controverse. Cum arată fratele ei?

Citește și:

Deși trăiește în America și putea să se facă tratament oriunde, Xonia a ales să se întoarcă special în România, la medicul ei

Irina Nicolae, dezvăluiri emoționante despre fiica ei. La doar trei ani vorbește deja trei limbi