Valentina Pelinel este o femeie împlinită. Are tot ce și-a dorit, o carieră de succes și o familie superbă. Drept dovadă stă cea mai recentă imagine postată de aceasta pe rețelele de socializare.

Celebrul fotomodel a postat o noua imagine cu cei trei copii ai ei pe Instagram, iar aceasta s-a viralizat imediat pe rețelele de socializare. Valentina s-a fotografiat pe niște scări, în timp ce o ține pe Indira în brațe, iar Rania și băiețelul, Milan, stau lângă ea. Lângă imagine, blonda a scris „Fericire”, un cuvânt foarte bine ales având în vedere că fericirea i se citește pe chip.

Imaginea i-a cucerit imediat pe fani, care au felicitat-o pe Pelinel pentru familia ei frumoasă. „„O familie frumoasă”, „Sunteți minunați, minunați”, „Vis împlinit”, „O familie superbă și împlinită”.

Mai mult, o altă imagine ce a atras atenția tuturor este cea din 1 decembrie în care gemenele Indira și Rania împreună cu fratele lor, Milan, apar îmbrăcați în costume tradiționale pentru a marca Ziua națională.

7315380625255098075404815563471923934920704nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Valentina și-a dorit foarte mult să devină mamă. Pentru că a vrut ca Milan să aibă frați sau surori, blonda a făcut tratament un an și jumătatea pentru a rămâne iar însărcinată, iar acum simte că familia ei este completă. În timp ce Milan și Indira seamănă perfect cu ea, Rania a moștenit trăsăturile tatălui ei, Cristi Borcea.

„Mi-am dorit foarte mult să fiu mamă şi cu Milan am rămas însărcinată de la prima încercare. După care am simţit că mai vreau copii, că e ceva minunat. Nu puteam să cer prea mult de la Dumnezeu, aşa că am sperat că vom mai avea măcar încă un copil. În cazul fetiţelor, am urmat un an şi jumătate de tratament, însă totul a meritat şi Dumnezeu ne-a făcut surpriza de a fi doi, de data asta. Cristi îşi dorea fetiţă, la ecografia gemenelor spunea că măcar una să fie fetiţă, să semene cu mine, să fie o Valentina mai mică. Şi aşa a fost, căci Indira seamănă cu mine, Rania, cu el”, povestește Valentina Pelinel, pentru Ok Magazine.

La rândul său, Cristi Borcea a vorbit despre bucuria de a fi tată: „Sunt atât de fericit că toți copiii mei se înțeleg bine între ei și comunică constant, chiar dacă trei locuiesc în America. Este cea mai mare realizare a mea şi sunt mândru că am această familie extinsă. Am grijă să vorbesc zilnic cu ei. Dar faptul că toţi copiii mei se înţeleg bine, se sprijină şi au legat o relaţie atât de strânsă este pentru mine cel mai preţios cadou”.

„Copiii vorbesc pe video-call foarte des şi se interesează unii de alţii. Se văd în vacanţe sau ori de câte ori este posibil. Lui Cristi îi plac copiii foarte tare şi e foarte sensibil, îi ţine uniţi, ei trebuie să se aibă unii pe alţii”, a adăugat și Valentina Pelinel.

Borcea are 9 copiii din mai multe relații, trei cu Valentina și restul din celălalte mariaje ale lui cu Mihaela Borcea și cu Alina Vidican.

Citește și:

Are soț, copii, dar s-a pozat așa! Vedeta noastră a renunțat complet la inhibiții

Cel mai nou cuplu din showbiz. Rihanna iubește din nou