Ea tot ce face, face perfect. Am trecut o dată pe lângă cabinetul ei, am intrat şi l-am întrebat pe portar: „Doamna Daciana e aici?” Şi el zice: „Nu, că nu am auzit-o râzând”. Am văzut cum intrau pacienţi pe rând schimonosiţi de durere şi ieşeau zâmbind.

Are talentul de a crea în jurul ei o stare de bine, o stare de fericire. E cu picioarele pe pământ, e realistă, informată, e cultă, e tot ce vrei. Daciana este o comoară. Este foarte cultivată, foarte echilibrată, nu păstrează ranchiună, este un om adevărat. E norocul vieţii mele.

E un cadou pe care i l-a trimis Dumnezeu, dar are un regret: ”Am primit-o, dar cam târziu. Putea să mi-o dea cu 10-15 ani mai devreme”.

Locuiește gard în gard cu fosta soție

Cu fosta soție, Cătălina Mustață – cu care s-a căsătorit în 1991 (când ea avea 24 și el 42) și a divorțat în 2012 – locuiește gard în gard. “Această relaţie trebuia să se termine de zece ani. De ziua mea (12 aprilie 2012, n.r.) am plecat de acasă, iar în iunie am divorţat la notar”, povestea actorul. Cum au ajuns să locuiască gard în gard?

“Cât timp am fost căsătoriţi, eu şi Cătălina am avut o vilă şi o curte frumoasă în Mogoşoaia. Doar curtea am împărţit-o în două după divorţ, aşa că ea a rămas cu vila şi cu 1.250 mp de teren, iar eu cu cealaltă jumătate din curte. Pe această bucată mi-am construit şi eu o casă frumoasă, nu mă deranjează că stau la doi paşi de Cătălina. Am văzut că ea a tras un gard mare să nu mă mai vadă”, mai spunea Florin Zamfirescu.

Vezi și Florin Zamfirescu, detalii neștiute din divorțul de Cătălina Mustață: ”Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur”

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Magda Pălimariu: ”Am învățat să mă accept și să mă iubesc”

Mihaela Rădulescu, declarație șoc: „Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilului”