Ba chiar de când era însărcinată a doua oară, înainte de pandemie, a mers într-o vacanță exotică, chiar dacă sarcina era destul de avansată.

Acum, mămică a doi copii, Dana e la fel de plină de viață. recent, vedeta ne-a arătat-o pe Lia, în vârstă de doar câteva luni.

”Neata! Voiam sa notez in calendar ca minunea asta mica face crize de ras si imi povesteste pe limba ei o multime de lucruri. Iar eu mai ca nu lesin cand aud”, a scris Dana Rogoz pe Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii cu cea mică.

Lia-seamana-cu-tatal-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Ce frumoasa este Lia! Rar am vazut o bebelusă atat de frumoasa! Seamana cu sotul tau, iar Vlad e minitu, Dana”, i-a scris un fan. Și pare să aibă dreptate, cel puțin în privința lui Vlad. Lia e încă mică și trăsăturile sale par că se schimbă e la o zi la alta.

Chiar Dana Rogoz recunoștea acest lucru recent, tot într-o postare pe Instagram: ”Nu ma mai satur sa o privesc, mai ales ca parca de la o zi la alta se schimba si capata expresii noi”.

Iar fanii sunt întru totul e acord cu ea. ”Doamne, ce copil frumos! Mai rar asa bebelus, cu trasaturi asa bine definite! Sanatate pentru familia completa!”, ”Doamne, ce frumoasa e! E perfecta!”, sunt câteva dintre comentarii.

”Este superba!!! Un copil care emana o energie pozitiva cu zambetul asta dulce!”, ”O frumusete! Te topești!”, ”Pur si simplu adorabila!”.

In ceea ce privește cu cine seamănă Lia, păreri sunt de toate felurile. ”Îți seamănă ff mult! Este adorabila!!”, exclamă altcineva.

Vezi și Cum arată casa pe care și-a luat-o Dana Rogoz în Transilvania: ”E foarte mult de lucru la ea”

Citește și:

Marinela Nițu, dependentă de operațiile estetice. Cum a ajuns să arate fosta iubită a lui Miron Cozma

Fiica cea mare a lui Cabral va împlini 18 ani. Ce frumoasă e Inoke