Nu s-au lăsat doborâți de clipele grele prin care au trecut și încearcă să profite cât mai mult de timpul petrecut împreună și s-au concentrat pe carieră.

Ella Bleu are 20 ani și s-a transformat într-o tânără superbă. Șatenă, cu ochii albaștri, ea a moștenit trăsăturile frumoase de la părinții ei și pare a fi copia fidelă a tatălui ei.

Ella-cand-era-micaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Nu doar că seamănă cu tatăl ei, dar Ella și calcă pe urmele lui John Travolta și a început să-și facă un nume în lumea filmului.

A jucat pentru prima dată în filmul din 2009, „Old Dogs” și, cel mai recent, în cel mai recent film de suspans al tatălui ei, „The Poison Rose”. Ella Travolta apare acum într-o secvenţă din cadrul unei reclame ce va fi difuzată la Super Bowl, în care tatăl şi fiica reconstituie o scenă de dans din musicalul Grease.

Soția lui John Travolta, actriţa Kelly Preston, a murit în luna iulie, anul trecut, la vârsta de 57 de ani, din cauza unui cancer la sân, la 11 ani de la moartea tragică a fiului lor, Jett.

„Cu inima grea vă anunț că frumoasa mea soţie Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul la sân. A dus o luptă curajoasă, fiind sprijinită de dragostea atâtora. Eu şi familia vom fi mereu recunoscători medicilor şi asistentelor ei de la MD Anderson Cancer Center, tuturor centrelor care au ajutat, precum şi prietenilor ei care i-au fost alături”, a scris pe Instagram, la acel moment, actorul în vârstă de 66 de ani, adăugând că nu a mai cunoscut pe cineva „atât de curajos”.

Kelly a lăsat în urmă doi copii, Ella (20 de ani) și Benjamin (9 ani). Fiul lor, Jett, a murit la 16 ani, în 2009.

Citește și:

Smiley a făcut noi dezvăluiri despre fetița lui și a Ginei Pistol. Cu cine seamănă fetița?

S-a despărțit de iubitul cu 11 ani mai tânăr. Anunțul făcut de vedetă