Tânăra, pe nume Katarina Dyer,  va împlini 20 de ani în luna mai, și aceasta susține că era cea mai mare admiratoare a tatălui ei și de multe ori încerca să-l copieze. „El m-a crescut de la vârsta de 8 ani. Noi ne înţelegeam foarte bine. Eu îl copiam un pic la comportament. Şi într-o zi mi-a spus: «Katarina, tu nu ai tupeul şi bagajul meu ca să poţi să îmi duci mie atitudinea»“, povestea Katarina într-un interviu mai vechi.

A murit fosta soție a lui Andrei Gheorghe. Vestea tristă vine la aproape doi ani de la moartea  realizatorul de radioSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

Katarina este student la Conservator, cântă la pian și la chitară și este cântăreață. Ea s-a lansat în muzică la vârsta de 16 ani, iar  fix în urmă cu un an de zile a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță că prefer totuși să cânte în limba engleză,a ceasta fiind prima pe care a învățat-o. Și asta, pentru  că tatăl ei biologic este American. Katerina a învățat limba română abia în clasa a șaptea, dar acum o știe foarte bine.

Andrei Gheorghe mai are o fiică din prima căsnicie

Katarina Dyer este fiica Petruţei, cea de-a doua soţie a lui Andrei Gheorghe. Petruţa mai are doi copii, pe Maria şi Maximilian, toţi fiind adoptaţi de Andrei Gheorghe în momentul în care au început relaţia. Andrei Gheorghe mai  are o fată, Anastasia, şi din prima căsătorie, cu Maria.

 

Anul trecut, după ce Andrei Gheorghe a murit, Katarina a mărturisit că a suferit un șoc când a auzit teribila veste. „Eram într-o tabără de muzică atunci când am aflat că a murit. Am fost foarte distrusă. Am căzut pe jos, a fost chiar foarte urât şi un şoc oribil. Nu am putut să accept faptul acela. După trei zile am acceptat şi eu faptul că a murit“, a spus Katarina la acea vreme.

Citește și: