Mihai Petre( 42 de ani) este un om împlinit. Nu doar că este foarte talentat și are o carieră de succes, dar are și o familie superbă alături de Elwira Petre (39 de ani).

Cei doi au două fetițe superbe, iar recent Elwira Petre a postat pe contul său de Instagram niște fotografii adorabile cu fetițele ei. Însă de departe, micuța Ariana, mezina familiei, care are 3 ani, a atras atenția tuturor, fiind o păpușică vie. Elwira și Mihai sunt foarte generoși cu fanii cu imagini cu fetițele lor de care sunt foarte mândri și nu există nicio îndoială că formează o familie superbă.

Ariana a moștenit foarte bine trăsăturile mamei ei și este adorabilă. Blonduță, cu ochii albaștri și grăsunică, micuța topește inima oricui. Nici sora ei nu e mai prejos și la doar 9 ani este superbă. Fanii au reacționat imediat la imaginea cu micuța Ariana, fiind și ei uimiți de asemănarea acesteia cu mama ei.

fiice-Elwira-si-MihaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

„Doamne,cât de mult semanati una cu cealaltă…”, „O familie frumoasă”, „Ce frumoase sunteți !”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Mihai Petre și Elwira s-au căsătorit în 2008 și sunt părinții a doua fete. Catinca a venit pe lume pe 12.12. 2012, iar în august 2018 a venit pe lume și surioara ei, Ariana, iar cele două sunt adorabile. De atunci familia lor este completă și ei sunt mai fericiți ca oricând.

Citește și:

Andreea Marin a vorbit despre bărbații din viața ei. Ce spune despre actualul partener?

Lavinia Pîrvu, o nouă imagine cu Alexandru. Ce mesaj emoționant i-a transmis fiului ei