Deși se bucură de un imens succes pe plan profesional, cea mai mare împlinire i-o aduce familia. În vârstă de 40 de ani, Codin Maticiuc formează un cuplu cu o femeie superbă, care i-a dăruit o fetiță. Starul din ”Miami Bici” este topit după fiica sa, care îi seamănă leit.

”04.04 Este data la care ai venit pe lume tu, fata mea Smaranda, la spitalul Mount Sinai din Southbeach Miami (…) Am stat lângă tine și ne-am privit. Ți-am întins mâna și m-ai apucat strâns de un deget. Să nu-mi dai drumul niciodată, fetița mea. Nici eu nu o voi face”, a fost mesajul emoționant pe care Codin Maticiuc l-a transmis, în urmă cu doi ani, în dreptul primei imagini cu el și fiica sa, Smaranda.

Numele acesteia nu a fost ales întâmplător. Pentru că își iubește extrem de mult mama, Codin Maticiuc i-a pus celei mici numele ei.

Zilele trecute, odată cu debutul în nodul an, Codin Maticiuc, fost mare cuceritor, el iubindu-se în trecut cu Anna Lesko, Gina Pistol, Flavia Mihășan sau Raluca Lăzăruţ, posta pe Instagram mai multe poze cu fiica sa, alături de următorul mesaj: ”Cum îmi doresc sa fie 2021 exprimat în patru poze succesive cu a mea Smaranda”.

Pozele o înfățișau pe Smaranda în hohote de râs, cu gura până la urechi.

SmarandaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Femeia care l-a făcut să se îndrăgostească și să își ia cel mai serios angajament din viața lui este o tânără brunetă, despre care fanii nu știu prea multe. Codin Maticiuc preferă să fie discret când vine vorba de mama copilului său, pe care o ține departe de lumina reflectoarelor.

Vezi și Motivul pentru care Codin Maticiuc nu vrea să se căsătorească. Cum gândește partenera lui

Citește și:

O recunoști? Avea să devină una dintre gimnastele noastre de top! A știut de mică ce vrea să facă în viață

Drama prin care a trecut Lucian Barbu, Războinicul de la „Survivor România”. Doctorii au spus că va fi o legumă toată viața