Artista le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram și a scris câteva rânduri emoționante, postând și câteva fotografii cu micuța Nora.

Feli Donose este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și postează rar imagini cu fiica ei. A făcut-o însă, zilele trecute, vrăjită fiind de candoarea fetiței ei.

Artista a postat un dialog cu fiica sa, unul dintre multele care îi umplu viața de mămică. Nici mai bun, nici mai frumos decât altele, dar unic, așa cum sunt toate clipele pe care le petrece cu fiica sa.

“Mami la ce te gândești?
– La viață.
– Cum adică?
– Mă gândesc ce să facem în viață să fim fericite. Pe tine ce te face fericită?
– Păi… să dansez șiii… să învăț lucruri multe.
Sufletu’ mea MARE! Ai pentru noi iubire fără margini. Multumim, Lunițo!”, a scris Feli pe Instagram, în aprecierile celor aproape 50.000 de fani.

Artista a publicat și două selfie-uri în care apare cu Nora Luna. Cu părul lung, ochii mari și albaștri, Nora Luna arată ca o păpușă de porțelan. Fetița va împlini trei anișori la sfârșitul lunii noiembrie și a bifat deja o apariție într-unul din videoclipurile mamei sale.

Feli-si-fetita-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Este vorba despre piesa „Adu-ți aminte”, care are un mesaj special pentru cei care uită să se bucure în viață de lucrurile simple.

“Ce frumusețe!”, “E chiar o zână!”, “Doamne, ce bine semănați!”, “Două frumoase”, “Superbe”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de fanii artistei.

Feli, care formează din 2017 un cuplu cu Cătălin, care pentru ea s-a întors în țară, când era însărcinată, a dezvăluit că i-ar plăcea ca Nora să aibă un frățior sau o soră și că nu exclude nici adopția. Totuși, mărturisește că momentan nu se simte pregătită, chiar dacă are 35 de ani.

„Am vorbit foarte multe despre asta cu Cătălin în pandemie și i-am spus că eu simt că aici trebuie să fie totul, dar dorința mea de a adopta tot acolo e. Am o frică să nu fiu genul de mamă care să facă diferența. Una dintre misiuni ar fi să adopt, nu știu când.

Înainte să-l cunosc pe Cătălin, ăla era planul. Mă duc, înfiez, eu și fetița mea, singure pe Pământ, noi facem, ducem, creștem. Nu simt momentul încă, eu mai am de învățat foarte multe lucruri. Nora în fiecare zi îmi vine cu câte o lecție”, spune Feli.

Iată și ce spunea Feli despre micuța ei și interacțiunea cu ea: „Ea scoate din mine cea mai bună versiune a mea ca și om și îmi testează limitele cum nimeni nu mi-a testat până acum. De multe ori îmi apasă butoane (…). Are mama grijă să-mi spună să am răbdare cu ea. Îmi place că are personalitate. E topită după tatăl ei, ei doi chiar sunt o echipă”.

Vezi și Îți dai seama cine e? Este o artistă cunoscută de la noi

Citește și:

Ce soră frumoasă și talentată are Mihai Petre! Ce spune aceasta despre celebrul său frate

Heather Tom, celebra Victoria Newman din „Tânăr și neliniștit”, împlinește 46 de ani. O mai recunoști?