Andreea Bălan și Tiberiu Argint se pare că au plecat într-o nouă vacanță, probabil pentru a marca aniversarea acestuia. Drept dovadă stau cele mai recente imagini postate de cei doi pe rețelele de socializare.

Andreea și Tiberiu au plecat într-o vacanță romantică în Portugalia, de unde cei doi au postat deja imagini pe rețelele de socializare. Deși nu mai e un secret că formează un cuplu, artista și noul ei iubit încă se feresc să pună imagini împreună.

Astfel, în timp ce Andreea a postat o imagine cu din fața unui castel din Lisabona, Tiberiu Argint a preferat să pună o poză doar cu castelul.

Cu toate acestea, ceea ce a atras atenția tuturor, a fost mesajul Andreei pe care l-a postat alături de o imagine, ce pare a fi o declarație pentru noul iubit. „Înconjoară-te de oameni care sunt plini de viață, care te fac să râzi și vei fi mereu doar un zâmbet ”, a scris artista, lăsând de înțeles că noul ei iubit o face extrem de fericită.

După ce au văzut imaginile, fanii au reacționat imediat și par foarte încântați de faptul că Andreea și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu.

Andreea-a-plecat-in-vacanta-in-PortugaliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

”Mă bucur foarte mult să te văd așa fericită! Meriți. Ești o scumpă”, ”Un zâmbet copilăresc cald și sincer, asa te vreau, optimismul te-a caracterizat în totdeauna chiar și în cele mai grele momente fii fericită, meriți vacanță minunată să ai”, ”Oceanograficul și pateul de sardine sunt spectaculoase. Distracție plăcută pentru mine. Lisboa este o țară de suflet”, au scris fanii Andreei!

View this post on Instagram

Inconjoara-te de oameni care sunt plini de viata, care te fac sa razi si vei fi mereu doar un zambet 😁

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Comentariile au continuat și la imaginea postată de Tiberiu: ”Parcă am văzut deja poza asta, diferența fiind că era si o blondină frumoasă în cadru … Unde o fi dispărut?”, ”Adorabilă Portugalie!!!! Noi o considerăm a doua casă! Abia așteptăm să ajungem din nou și la anul”, au fost comentariile pe pagina noului iubit al Andreei.

Citește și:

Oana Roman a slăbit 5 măsuri la haine. ”Evit să recomand această dietă”

Maria Constantin va fi din nou mireasă? ”Mi-aș dori să fie ceva restrâns”