”Trebuie să-mi caut apartament și să văd dacă e de acord Maria. Ar trebui să fie un apartament aproape de piață și metrou. Un apartament cu trei camere aș vrea, având în vedere și cheltuielile”, declara el, dând de înțeles cp nu ar dispune de o sumă prea mare de bani.

Un lucru este cert, însă, conform declarației sale de avere: acesta are suficienți bani încât să-și permită orice altă locuință!

După externarea de la clinica din Bruxelles (oraș în care își desfășoară activitatea de europarlamentar), Traian Băsescu se recuperează cu bagajele la uşă tot în vila de protocol pe care trebuie să o părăsească în următoarele zile. Are la dispoziție 60 de zile pentru a face asta, însă el și soția deja împachetează.

Traian Băsescu are investiții de milioane

Conform antena3.ro, el intenționează să obțină lichidăţi pentru noua casa prin valorificarea unor titluri de stat pe care le deține.

Traian Băsescu are un cont curent cu aproape 80.000 de lei, dar și conturi în euro cu peste 40.000 de euro, 10.000 de dolari și 4.500 lei.

Atât el, cât și soția sa, au fiecare câte un cont de economii aferent titlurilor Tezaur. Dar și unul cu economii de 200.000 lei și celălalt cu economii de 216.000 lei.

În plus, Traian Băsescu are investiții de peste 790.000 de euro, majoritar în titluri de stat, dar și câteva acțiuni Romgaz.

Citește și:

Prințesa Charlène, o nouă umilință pentru prințul Albert. Toată lumea vorbește despre ei

Gerard Depardieu, mișcare neașteptată față de Putin. Ce-a făcut actorul a lăsat mască pe toată lumea