De asemenea, soția lui Ștefan Bănică Junior a dat publicității și o fotografie în care apare alături de mama sa, de care este extrem de apropiată. Imaginea a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, dată fiind asemănarea dintre cele două femei.

În plus, mama cântăreței arată foarte bine nu doar pentru vârsta sa. ”La mulți ani ..!❤️🥳ai o mamă frumoasă! de altfel ca toate mamele”, i-au transmis fanii, care au lăsat aprecieri cu miile.

”În această zi specială, mă rog la Dumnezeu să te țină sănătoasă și puternică, fericită și liniștită și tot ce este mai bun să îți ofere ție, pentru că le meriți din plin. La mulți ani, draga mea mamă! Te iubesc!”, a scris artista.

Lavinia Pîrva a făcut-o bunică

Lavinia Pîrva l-a făcut tătic pentru a treia oară pe Ștefan Bănică. Acesta mai are un băiat, Radu Ștefan, din relația cu Camelia Constantinescu, și o fată, Violeta, din căsătoria cu Andreea Marin. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Lavinia Pîrva a explicat, la o emisiune de la Prima TV, cum este Ștefan Bănică Junior ca tătic: “Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi.

Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească”.

Lavinia Pîrva a explicat și ce relație este între Alexandru și ceilalți doi copii ai lui Ștefan Bănică Junior, Radu Ștefan și Violeta: „Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei.

Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”.

Vezi și Lavinia Pîrva nu mai arată așa! Schimbare radicală de look pentru soția lui Bănică! Așa nu a apărut niciodată!

Citește și:

Imagine rară cu Alina Sorescu și soțul ei, după zvonurile de divorț. Cum s-au pozat cei doi?

„O asemenea mizerie!”. Ce a pățit Irina Margareta Nistor într-un tren din România