Anastasia nici nu a intrat la școală, dar pare să fi moștenit nu doar trăsăturile celebrei sale bunici, cât și talentul, ea având deja mai multe apariții televizate cu actrița, inclusiv alături de gașca Zurli.

Actrița a făcut recent fanilor săi un cadou minunat, ea pozându-se alături de nepoțica ei. Același nas în vânt, acelați zâmbet, ba chiar și aceiași ochi, dacă nu ar fi diferența de culoare.

Anca-si-nepoata-ei-AnastasiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Ca 2 picături de apă ??”, ”O adevarata binecuvantare! Cu siguranta a mostenit si talentul! ❤️ ” – sunt doar câteva dintre remarcile fanilor, cuceriți de așa prezențe și așa zâmbete sincere, vii și candide.

Anca Sigartău e cu siguranță binecuvântată de Dumnezeu. Are trei copii superbi, unul mai frumos ca altul. Celebra actriță a apărut alături de unul dintre cei doi băieți ai ei, Teodor Sofian, în sezonul doi al show-ului „Asia Express”.

Însă cel mai mult îi seamănă fiica ei, Sonia, mama Anastasiei. În afară de aceasta și de Teodor, actrița mai are un băiat, Iosif.

”Dacă Dumnezeu mi-a dat copii înseamnă că am avut multe lecţii de învăţat. Când eram însărcinată cu Sonia, am intrat la Bulandra. Apoi, când eram însărcinată cu Teodor, l-am jucat pe Puc în «Visul unei nopţi de vară» până în luna a opta. Iar cu Iosif am jucat în «Trei surori»”, a mărturisit Anca, precizând că obișnuia să-I ia pe cei mici cu ea la teatru.

Anca Sigartău nu a avut deloc o viață ușoară. În urmă cu mai bine de două decenii a tras sperietura vieții ei. Medicii i-au descoperit o tumoră care creștea alarmant și i s-a spus că mai are doar un an de trăit.

După mai multe tratamente chinuitoare, a cerut să plece acasă să stea alături de copiii ei, atât cât mai are de trăit. Însă, în mod miraculos, a reușit să învingă boala și iat-o acum bucurându-se din plin de viață în familia sa frumoasă.

Vezi și Anca Sigartău s-a vindecat de cancer. Medicii îi mai dădeau doar un an: ”Eu știam că mor, că nu mai am de trăit”

Citește și:

Suri Cruise, pe zi ce trece, tot mai frumoasă! Seamănă leit cu tatăl ei, Tom Cruise, care de aproape 10 ani refuză să o mai vadă

Alimentul cu care Andreea Marin a reușit să slăbească: ”Ține loc și de pâine!” Câte kilograme a topit cu acest truc