O vreme, au încercat să fie mai protocolari, dar pur și simplu le este greu să nu interacționeze inclusiv non-verbal în timpul evenimentelor oficiale.

Miercuri, când au asistat la o reprezentație Cirque du Soleil, îndată ce au luat loc în sală, și-au unit mâinile, așezându-le în poala lui Meghan, aproape de pântece. Și-au dat drumul la mâini doar atunci când au aplaudat. În rest, au stat doar mână în mână, crezând că nu-i vede nimeni.

 

View this post on Instagram

 

Harry loves her SO much. Watch him put his hand out to hold here. This is love! ❤️

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Cum însă toată lumea a fost cu ochii pe ei, a fost greu să ascundă acest gest de tandrețe.

Deși familia regală nu e foarte mulțumită de aceste manifestări publice de afecțiune, fanii celor doi sunt de-a dreptul cuceriți. Pe lângă ei, Kate și William par că se iubesc platonic, cei doi ferindu-se să-și împărtășească sentimentele în public.

Pentru evenimentul la care a participat miercuri seara, Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, care în primăvară va deveni mamă, a optat pentru o rochie bleumarin creată de Roland Mouret, poșetă Givenchy și, surpriză, o brățară din aur care i-a aparținut celei care i-ar fi putut fi soacră, prințesa Diana.

Harry s-a îmbrăcat simplu, într-un costum bleumarin, cămașă albă și cravată grena.

Vezi și După ce a gafat cu o ținută de mii de lire sterline, Meghan Markle a schimbat placa și i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Citește și: